Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer

2019-05-18 av Carl Ward

Studentpresent

Ge bort en studentpresent att minnas

Snart är det dags att ta studenten. Kanske har du en egen liten blivande student där hemma, en i släkten, eller en i bekantskapskretsen. Vem det än är som är just din student så förtjänar denne att firas. Även om det ses som ganska självklart att ta sig igenom gymnasiet så är det inte desto mindre en bedrift värd att belönas med en studentpresent. 


Ge bort en studentpresent att minnas
Det är mycket som ska planeras för den stora dagen. Det ska väljas studentklänning eller studentkostym och studentmössan ska förstås sättas på huvudet. Det finns nog ingen skolavslutning som firas så ordentligt som just studenten, en dag som brukar börja med champagnefrukost och avslutas med en studentskiva för vänner och familj.

Ge bort en studentpresent att minnas
Ingen vill ju komma till en studentskiva utan att ha med sig en riktigt fin studentpresent till henne, eller en studentpresent till honom. Och vi tycker förstås att det inte finns någon finare present att ge till någon, än ett riktigt fint minne. Och med en upplevelsepresent i gåva så ger du bort någonting helt oförglömligt. Den där obligatoriska förgyllda ljusstaken som någon kommer att ha med sig i gåva glöms nog inte bort den heller, men den koms ihåg mest för att den är så himla dum.

Ge bort en studentpresent att minnas
En examenspresent måste ges med eftertanke, och därför har vi ett fantastiskt sortiment av upplevelser att ge bort så att det finns minst en att välja på för varje intresse som just din student råkar ha. Oavsett om din student gillar snabba bilar, höga höjder, djupa vatten, lugna spadagar, goda middagar eller kulturella händelser så finns det nåt som kommer att passa dem alldeles utmärkt.

Ge bort en studentpresent att minnas
Få dagar är så härliga, efterlängtade, och fulla av fest som dagen då någon tar studenten. Det är en dag som studenterna kommer att minnas för resten av sina liv. Så vad är en mer passande present till din student än ett minne för livet? Låt din student få uppleva något riktigt fantastiskt, det kommer definitivt att uppskattas långt djupare och längre än den där förgyllda ljusstaken. Lika länge som ett minne varar, och fina minnen varar för evigt.