Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Minnesträning med Mattias Ribbing
Kampanj
-25%

Minnesträning med Mattias Ribbing

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Lär dig knepen för att träna ditt minne med Mattias Ribbing

Bli en minnesexpert när du får ta del av Mattias Ribbings alla hemliga knep som tar ditt minne till en nivå du tidigare inte trodde var möjlig. Träna upp din inlärningsförmåga och dina vänner kommer bli imponerade av att du nu mer är en person som aldrig glömmer.

  • Lär dig teknikerna för att bli en minnesexpert
  • Webbaserad kurs i 14 delar
  • Kursledare Mattias Ribbing lär dig förstå hjärnans inlärningsförmåga


Om upplevelsen - Minnesträning med Mattias Ribbing:

Har du tröttnat på att du alltid glömmer bort lösenordet till jobbmailen, vill du bli bättre på att lära dig ett nytt språk eller är du helt enkelt fascinerad av folk som kan rabbla oändliga sifferkombinationer?
Då är detta upplevelsen för dig!

Välkommen till den här webbaserade kursen som hålls av Mattias Ribbing, svensk mästare i minne och utsedd till International Grand Master of Memory. Han har en lång erfarenhet av att förstå hjärnan och hur den registrerar nya intryck som han nu delar med sig av.

Under 14 kapitel får du lära dig mer om de olika strategierna och teknikerna som kommer hjälpa dig att hantera vardagsinformationen ännu bättre. Med effektiva övningar kommer du lära dig konsten att ta till dig nya saker snabbare och optimera ditt minne till max. Det är dags att sluta leta efter bilnycklarna, för efter den här kursen kommer du aldrig glömma vart du lagt dem igen.

*I den här upplevelsen får du obegränsad tillgång till alla kurser hos Framgångsakademin. Välj mellan en månad eller ett år.Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Minnesträning med Mattias Ribbing
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser