Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Äventyrsbana

Äventyrsbana Sundsvall för två

(5st omdömen) Läs alla
620 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Häng med på en fantastisk upplevelse med äventyrsbanan i Sundsvall

Välkommen till Södra Stadsberget som ligger i utkanten av Sundsvall. Här har vi byggt upp fem olika äventyrsbanor med olika svårighetsgrader för att du ska kunna utmana dig själv på din nivå. 

 

  • Äventyrsbanor som låter dig utmanas på din nivå
  • Ziplines inkluderade i banorna för extra spänning
  • En upplevelse som är lika rolig för små som stora

     


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Sundsvall:

Att få uppleva spänningen med äventyrsbanan är helt underbart. Du kan välja vilken svårighetsgrad du vill börja på för att sedan utmana dig själv mer och mer. Det är en härlig upplevelse utöver det vanliga. Äventyrsbanorna är indelade i olika färgkoder som går från orange, ljusgrön, mörkgrön, blå och slutar på röd. Orange är den lättaste och röd är den svåraste. Välkommen!
 

Här får du lite mer information om varje äventyrsbana:

Ekkorn:
Välkommen till vår orangea bana som också är våran lättaste bana. Den här banan passar för parkens minsta besökare. Banan innehåller sex roliga och spännande hinder som avslutas med en zipline. Du som vuxen kan gå med på marken som stöd ifall det skulle behövas. Det är även en minimilängd på 80 cm.

Grönt är skönt:
Här har vi vår ljusgröna bana, en enkel bana som är perfekt för nybörjarna oavsett om du är stor eller liten. Banan innehåller 12 roliga hinder som låter dig prova på hur systemet fungerar. Hela banan börjar med en fantastisk zipline. Här har vi en minimilängd på 110 cm.

Se på mig:
Med en minimilängd på 110 cm hittar du här vår mörkgröna familjebana. Här börjar det bli luftigt under fötterna men de åtta hindren är relativt enkla. Banan har också en längre spännande zipline som du kommer få njuta av.

Propaganda stigen:
Det här är vår blåa bana som tillåter dig uppleva riktig spänning. Här är minimilängden på 140 cm. Detta är en av de häftigaste banorna vi har på anläggningen och den går väldigt högt upp mellan träden. Den här banan består av 12 hinder och två ziplines. Den sista ziplinen är 100m lång och avslutar banan med en fantastiskt magisk utsikt över havet.

Glöm det:
Vill du har ännu mer utmaning och spänning så har vi här vår röda bana. Det är parkens svåraste bana och innehåller tio riktigt tuffa utmaningar och hinder. Det enda du kommer vilja är att komma ner på backen igen och känna den fasta marken. Det kommer du får göra men du kommer göra det via vår quickjump som kommer ge dig ett härligt pirr i magen.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas, 10 juli 2018 09:03 Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse