Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Äventyrsbana

Äventyrsbana Linköping för två

(5st omdömen) Läs alla
790 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Upplev 6 fantastiska äventyrsbanor i Linköping

Våra äventyrsbanor erbjuder något för alla och det är en riktigt spännande och utmanande upplevelse. Du får chans att utmana din höjdrädsla, balans och mentala styrka under helt säkra former. 


✔ Klättra bland trädkronor på 150 år gamla tallar

✔ Utmana din mentala och fysiska styrka på dessa äventyrsbanor

✔ Säkerheten ligger i högsta prioritet så du kan ha roligt på ett säkert sätt

 

Om upplevelsen - Äventyrsbana i Linköping:

Här i Linköping har vi tre olika banor med olika höjder och svårighetsgrader. När du tar dig genom äventyrsbanorna sitter du fast i vårt säkerhetssystem och om du vill återvända till fast mark finns det flera genvägar på varje bana som låter dig göra detta. Innan du får påbörja äventyret blir du tilldelad utrustning och du får en säkerhetsgenomgång. 

 

Information om de olika banorna:


Klätterstigen:

Det här är en bana som passar för alla, till och med barn som är 120 cm långa och minst 6 år gamla. Banan är den snällaste och börjar på 3 meters höjd och är som högst 5 meter i mitten av banan. Vill man helst undvika den delen finns det en genväg man kan ta. Den här äventyrsbanan har snällare hinder som fokuserar mest på balans och inte på fysisk styrka. Det är en perfekt bana som ger ingång till äventyrsbanevärlden för de som aldrig testat och vill börja på en lägre nivå.
 

Magpirret:

Vår mellanbana som startar på 6 meters höjd och letar sig vidare upp till 8 meters höjd. Den här äventyrsbanan innehåller 15 olika hinder och utmaningar i en fantastisk tall och granskog. Även den här banan har genvägar som tillåter dig att undvika de svårare och tuffaste utmaningarna. Den passar de flesta eftersom den börjar snällt och avslutas lite tuffare.
 

Höjdskräcken:

Det här är vår värstingbana som börjar direkt på 14 meters höjd och högsta punkten ligger 15 meters höjd. Du klättar fram bland trädkronorna på de majestätiska tallarna som är ungefär 150 år gamla. Du får ta dig över stockar, rep och andra spännande hinder som är totalt 16 st. Det här är äventyrsbanan som passar de som vill ha en rejäl mental utmaning och de riktigt orädda.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas, 10 juli 2018 09:03 Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse