Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Äventyrsbana

Äventyrsbana Karlstad för två

(5st omdömen) Läs alla
620 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Kom och upplev nervkittlande äventyrsbanor i Karlstad

Välkommen till Skutberget i Karlstad till en klätterpark med flera spännande, utmanande och roliga äventyrsbanor. Du är omgiven av vacker löv och barrskog som ger dig en ny känsla av att vara i skogen. Kom och upplev äventyret med äventyrsbanan!


✔ Utmana dig själv i din egen takt på olika höjder

✔ Passar lika bra för barn som för vuxna

✔ Ta dig genom banorna på hinder och ziplines

 


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Karlstad:

I vår klätterpark vill vi att alla ska kunna delta, barn som vuxen, därför har vi flera olika äventyrsbanor med olika höjder och svårighetsgrader. Innan du får ge dig iväg till din första bana måste du genomgå en säkerhetsgenomgång och få del av utrustningen. Vi har öppet oavsett väder och vi rekommenderar träningskläder eller lättare utomhuskläder. Bra skor med bra sula såsom träningsskor och lager på lager eftersom du kan bli varm när du klättrar. Information om de olika äventyrsbanorna i Karlstad:


Lillasyster:

Vår lättaste bana är den orangea, där minimilängden är 80 cm. Den passar utmärkt för parkens minsta besökare och som vuxen kan man gå på marken och hjälpa till. Banan innehåller 8 spännande och roliga hinder och avslutas med en Zipline.
 

Äntligen:

Här är minimilängden 110 cm och detta är en ljusgrön bana som är ganska enkel. Det är den perfekta banan för nybörjare oavsett om du är barn eller vuxen. Du möts av 11 roliga hinder och den är mellan 2-4 meter över marken.
 

Håll i dig:

Här har vi vår första mörkgröna bana som är en familjebana med minimilängd 110 cm. Den här banan har utmanande hinder på en lite högre höjd och avslutas med en 50 meter lång Zipline.
 

Stora Imse Vimse:

Vår andra mörkgröna familjebana som också den har 110 cm i minimilängd, är en spännande bana utan Zipline. Här får du istället vara beredd på spindelnät, kokosbollar och andra spännande överraskningar.
 

Zip it:

Här har vi en familjebana med färgen blå och minimilängd på 140 cm. Detta är en av våra häftigaste banor som tar dig runt hela klätterparken med flera härliga Ziplines med varierande längder. Det finns inga svårare hinder.
 

Nej fy då:

Här har vi en riktig utmaning som är indelad i två delar. Denna banan har en minimilängd på 150 cm och är vår rödsvarta bana. Den röda delen av banan kräver både mod och styrka. Den svarta delen som också är den sista innehålla hinder som kommer få dig att vilja kyssa marken när du kommer ner.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas, 10 juli 2018 09:03 Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse