Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Äventyrsbana

Äventyrsbana Göteborg för två

(5st omdömen) Läs alla
990 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 110 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Upplev den pirrande känslan av äventyrsbanan i Göteborg

Att uppleva en  äventyrsbana är en känsla utöver det vanliga. Det är olidligt roligt och utmanande på samma gång. Här i Partille, Göteborg har vi tre olika äventyrsbanor med olika svårighetsgrader. Vi har en bana som passar alla oavsett vilken nivå man vill testa.


✔ Känns spänningen med otroliga äventyrsbanor

✔ Klättra på banor som är mellan 3 och 18 meter höga

✔ Låna utrustning för maximal säkerhet

 


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Göteborg:

På våra äventyrsbanor finns en lätt, en medel och en svår bana som har olika höjder samt olika ålder och längdrekommendationer. För oss är säkerheten otroligt viktig och du kommer att få genomgå en säkerhetsgenomgång och få den utrusning du behöver för att köra äventyrsbanan. Du kommer också att få gå vår övningsbana som är 1 meter över marken för att visa att du förstått hur utrustningen fungerar och att du kan ta dig fram på ett säkert sätt. Övningsbanan består av endast 2 hinder och en linbana. Sedan är det bara att ge sig upp i äventyrsbanorna.

 

Information om de olika banorna:


Grön bana:

Rekommenderas från 12 år och 150cm lång. Det här är vår lägsta och lättaste bana med en höjd på 3 till 7 meter. Den består av 15 hinder och utmaningar varav 3 är linbanor. Ta dig fram över äventyrsbanans olika utmaningar och svinga dig i linbanorna, något som inte är lika enkelt som det ser ut från marken.

 

Blå bana:

Här rekommenderas det att du är från 12 år och 150 cm lång. Den här äventyrsbanan är vår mellanbana och är mellan 5 och 10 meter hög. Här får du ta dig genom 15 hinder och utmaningar varav 2 är linbanor. Här krävs det lite mer mod och fysik för att du ska kunna ta dig fram. Kom ihåg att njuta av naturen! 

 

Röd bana:

Ålder och längdrekommendationen här är 15 år och 160 cm lång. Den röda banan är vår svåraste bana och har en avslutande höjd på 18 meter. Det här är banan för det äventyrslystna som verkligen vill ha en utmaning. Äventyrsbanan består av 15 utmaningar och hinder varav 3 linbanor. Klättra upp till klippavsatsen på 18 meter höjd och svinga dig ut på den 170 meter långa linbanan som tar dig tillbaka till startområdet.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas, 10 juli 2018 09:03 Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse