Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Äventyrsbana

Äventyrsbana Rättvik för två

(5st omdömen) Läs alla
620 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 12 år Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Upplev det fantastiska äventyret och spänningen med äventyrsbanorna i Rättvik

Välkommen till härliga Rättvik och Rättviks camping där du hittar vår klätter- och äventyrspark i en härlig tallskog. Här har vi sex fantastiska äventyrsbanor som är indelade i färgkoder där varje färg har en svårighetsgrad. 

 

  • Upplev 6 fantastiska höghöjdsbanor i olika svårighetsgrader 
  • Prova den 140 meter långa ziplinan över till skogen på Nyheden
  • Ger garanterat pirr i magen oavsett svårighetsgrad och höjd på bana

     


Om upplevelsen - Äventyrsbana i Rättvik:

För att det ska vara lätt för dig att hitta en klätterbana som passar dig har vi delat in dem i olika svårighetsgrader med färgkoder precis som på en skidanläggning. Färgerna går från orange som är den lättaste, därefter följer ljusgrön, mörkgrön, blå och röd som är den svåraste banan. Banorna är utspridda i området i utkanten av campingen och har olika start- och slutpunkter. Vågar du testa vår 140 meter långa zipline som går över till den stora skogen på Nyheden?
 

Här kommer lite korta beskrivningar om varje bana:

Lillebror:
Detta är vår orangea bana som är parkens enklaste och passar för våra minsta besökare. Minimilängden är 80 cm och du som vuxen kan gå med på backen och hjälpa till om det skulle behövas. Banan innehåller nio spännande hinder som avslutas med en zipline.

Premiär:
Här har vi en av våra ljusgröna banor som även den räknas till de enklare banorna. Här har vi en minimilängd på 110 cm och är den perfekta nybörjarbanan för både stora som små. Här får du prova på hur systemet fungerar med fem roliga hinder och denna banan innehåller ingen zipline.

Imse Vimse:
Vår andra ljusgröna bana är dethär, samma minimilängd på 110 cm som på den tidigare. Här får du lite mer utmanande hinder som att glida fram på en stor kokosnöt och klättra förbi spindelns nät. Banan avslutas med en härlig zipline på 65 meter. Totalt sett är det åtta hinder på denna banan.

Tuffing:
Här har vi vår mörkgröna bana som passar hela familjen. Det är en spännande start med nätbro över anländande husbilar och husvagnar. Den här banan innehåller också två ziplines, de åtta hindren är relativt enkla men nu är det mycket mer luft under fötterna än tidigare.

Nyheden Express:
Den här banan har en minimilängd på 140 cm och är en blå bana som innebär mycket spänning. Det här är nämligen en av våra häftigaste banor där du kan ta vår längsta zipline på 140 meter över till den stora skogen på Nyheden. Men något att tänka på är att startplattformen är högt upp bland träden, riktigt högt. Efter den långa ziplinen fortsätter hindren med sina olika utmaningar. Det är totalt sju hinder här.

Helt Slut:
Här har vi vår svåraste bana som har färgkoden röd. Minimiländen på den här banan är 140 cm och innehåller fem riktigt tuffa hinder. Det är en kort men utmanande bana där du inget hellre vill än att komma ner på marken igen. Enda sättet ner är via våra quickjump som garanterat ger dig pirr i magen! 
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Äventyrsbana
Andreas, 10 juli 2018 09:03 Proffsiga! Proffsiga!
Dela din upplevelse