Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Segwaytur
Kampanj
-25%

Segwaytur Stockholm

434 kr 579 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Bekväma skor rekommenderas. Minimilängd 140 cm. Upplevelsen sker på engelska. Orter Stockholm, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 12 år. Ungdomar behöver ha sällskap av en vuxen. Tillgänglighet Vår och Sommar Varaktighet Cirka 2 timmar

Upptäck fantastiska, kända platser med en segwaytur i Stockholm

Vill du upptäcka Stockholm på ett snabbare och mer effektivt sätt? Gör det på segway tillsammans med en guide. Upptäck Riddarholmen, Kungsholmen och Gamla stan och lär dig mer om stadens historia och upptäck fantastiska platser att besöka igen.

 

  • Segwaytur - snabbt, smidigt och enkelt
  • Lär dig mer om staden och upptäck spännande platser
  • Susa förbi kända gator, torg och sevärdheter

     


Om upplevelsen - Segwaytur i Stockholm:

Att upptäcka Stockholm på Segway är både snabbt, roligt och effektivt. Här i Stockholm får du chansen att se flera delar av huvudstaden samtidigt som du får lära dig mer om stadsdelarna du passerar. Under turen kommer du få upptäcka kända gator och torg, titta på sevärdheter och höra roliga historier från din guide. Innan det är dags att drar iväg kommer du att få öva på att manövrera din segway så du känner dig bekväm med det. Tips är att ha bekväma skor på dig eftersom vi kommer stå under längre perioder och självklart finns det tid till bensträckare.

Segway tur i Stockholms stad:

Under den här turen kommer du att få se en stor del av Stockholm. Vi kommer börja turen från Kungsholmen för att ta dig genom gator förbi Riddarholmen, Gamla stad och förbi det Kungliga slottet slott. Vidare tar vi oss mot Skeppsholmen för att låta havet stå för bakgrunden. Innan vi beger oss vidare kommer du få chansen att stanna och sträcka på benen innan turen tar dig vidare tillbaka mot Kungsholmen och slutet på den här segway-turen. Efter dessa två timmar har du glidit fram längs gator ingen bil kan komma åt, sicksackat mellan stressade gatutrafikanter och kört om cyklister.

En guidad sightseeing på segway är en perfekt familjeaktivitet där du får inte bara kvalitetstid med din familj utan även se mer av Stockholm och lära dig om stadens historia.Jag har aldrig åkt segway tidigare, kan jag delta i upplevelsen?

Självklart! Guiden för turen kommer introducera dig till fordonet och lära dig hur det fungerar samt hur du säkert tar dig fram. Det går oftast ganska snabbt att lära sig hur segwayen fungerar. 

Vem passar upplevelsen för?

En Segwaytur passar de allra flesta. Dock måste deltagaren kunna stå upp under hela tiden. Arrangören har en minimilängd på 140 cm.

Hur kör man en segway?

En Segway körs stående och styrs med hjälp av kroppsvikten hos föraren. När du lutar kroppen framåt rör sig fordonet framåt och när du lutar dig bakåt saktar segwayen in eller backar. Lutar du dig åt sidan svänger fordonet dit. 

Vart åker man?

I Stockholm finns det tre olika turer för dig att välja mellan. Upplev Södermalm på Segway och glid fram mellan kända gator och torg. 
Eller kanske en tur på Segway i Stockholms innerstad är något du är sugen på? Under den här turen kommer du få se flera av de kända landmärkena i Stockholm som Kungliga Operan, Riksdagen, Skeppsholmen och mycket annat.
Upplev Djurgården på segway, upptäck den gröna lummiga ön mitt i Stockholm med hjälp av en segway.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Segwaytur
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong i Stockholm
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.946 kr 2.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm i Stockholm
(16) +5
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 3.499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape i Stockholm
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 319 kr 425 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana i Stockholm
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 419 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter i Stockholm
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer