Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Helikoptertur Göteborg
Kampanj -15%

Helikoptertur Göteborg

(12st omdömen) Läs alla
1.099 kr 1.295 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året runt i Stockholm. April-oktober i Göteborg, Malmö och Helsingborg samt utvalda datum under lågsäsong. Varaktighet Cirka 30 minuter, varav 20 minuter flygtid viktig information Nykterhet är givetvis ett krav. Ett sällskap på tre personer får väga max 270 kg tillsammans

Upplev en fantastisk känsla under helikopterturen i Göteborg

Upplev vackra Göteborg genom en härlig helikoptertur. Du får se olika miljöer från ovan och njuta av en makalös utsikt. Att flyga helikopter är både härligt och kittlar skönt i magen på ett unikt sätt.

 

  •  20 minuters guidad tur över Göteborg
  •  Upptäck fantastiska vyer och oslagbara miljöer från ovan
  •  En trygg och säker flygtur med en certifierad och erfaren pilot


 


Om upplevelsen - Helikoptertur i Göteborg:

Luta dig tillbaka och njut av utsikten över staden, havet och skärgården. Flygturen utgår från Säve flygplats som ligger strax norr om Göteborg.

Där möter du upp piloten som kommer ta dig på en oförglömlig och guidad resa genom luften. Piloterna är mycket professionella och sätter alltid säkerheten först, och när ni väl är redo att lyfta kommer du uppleva en härlig flygtur som ger dig en skön frihetskänsla. Ingen är för gammal eller för ung för att uppleva en helikoptertur och det här äventyr kommer du minnas resten av ditt liv. 

Rutten för helikopterturen styrs av väderförhållanden och säkerheten sätts alltid först. Därför kan det förekomma variationer av vad du får uppleva. Det kan vara en härlig tur över Göteborgs stad och/eller den vackra skärgården. FAQ - Frågor och svar:

Är helikopterturen väderberoende?

Helikopterturer är väderberoende och kan ställas in med kort varsel vid otjänlig väderlek. Om det skulle vara fallet så kommer piloten att höra av sig till er i så god tid innan flygningen som det är möjligt.

Är en helikoptertur säker?

Ja, en helikoptertur är säker. För att garantera högsta möjliga säkerhet och kvalitet under våra helikopterturer är våra piloter specialutbildade för de uppdrag de utför och samtliga helikoptrar underhålls av en EASA-godkänd flygverkstad som arbetar efter den högsta internationella kvalitetsstandarden i flygbranschen, Part-145.

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Helikoptertur
Pamela, 19 oktober 2018 11:54 En fantastisk flygtur! Proffsig helikopterpilot! En fantastisk flygtur över Stockholm
Dela din upplevelse