Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Helikoptertur Göteborg
Kampanj
-15%

Helikoptertur Göteborg

(14st omdömen) Läs alla
1.186 kr 1.395 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året runt i Stockholm. April-oktober i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Funäsdalen och Östersund samt utvalda datum under lågsäsong. Varaktighet Cirka 30 minuter, varav 20 minuter flygtid viktig information Nykterhet är givetvis ett krav. Maxvikt är 90kg per person.

Upplev Göteborg från ovan med en unik helikoptertur 

Ta chansen att upplev Sveriges framsida från ovan! Upplev vackra Göteborg under en magisk helikoptertur och njut av en makalös utsikt. Att flyga helikopter är en oslagbar upplevelse som också kittlar härligt i magen på ett unikt sätt.

  •  20 minuters guidad tur över Göteborg
  •  Upptäck fantastiska vyer och oslagbara miljöer från ovan
  •  En trygg och säker flygtur med en certifierad och erfaren pilot


 


Om upplevelsen - Helikoptertur i Göteborg:

Luta dig tillbaka och njut av utsikten över staden, havet och skärgården. Göteborg, med sina många kanaler som delar upp staden och skapar ett delta av olika stadsdelar, är något alldeles särskilt att få uppleva från ovan. Oavsett om du är en göteborgare sen födseln, nyinflyttad till staden eller besöker staden för första gången kan vi lova att en helikoptertur över staden kommer ge dig ett helt nytt perspektiv på Göteborg.

Flygturen över Göteborg utgår från Säve flygplats som ligger strax norr om Göteborg. Där möts du upp av piloten som tar med dig på en oförglömlig och guidad resa genom luften. Piloterna är mycket professionella och sätter alltid säkerheten först. När ni väl är redo att lyfta kommer du uppleva en härlig helikoptertur som ger dig en skön frihetskänsla.

Under en helikoptertur över Göteborg kan du räkna med att se såväl stadskärnan som delar av Göteborgs skärgård. Att flyga helikopter är en upplevelse som styrs av väderförhållanden, vilket gör att det kan förekomma variationer från tur till tur. Har du riktigt tur med vädret och vid god sikt kommer du under turen även kunna skymta Uddevallabron, Halleberg och Hunneberg, samt sågverket i Varberg!

Ingen är för gammal eller för ung för att uppleva en helikoptertur och det här äventyr kommer du minnas resten av ditt liv! 


 

Jag är gravid, kan jag flyga ändå?

Det finns inga särskilda rekommendationer kring graviditet och att flyga helikopter men vi rekommenderar att du konsulterar med din barnmorska innan för att vara på den säkra sidan.

Hur lång är helikopterturen över Göteborg?

Flygturen över Göteborg är 20 minuter lång. Under flygturen kommer ni få möjligheten att se några av Göteborgs mest kända platser och byggnader. Vem kan egentligen nämna flest kända byggnader i Göteborg? Utmana din flygkompis under turen!

Vilka sevärdheter kommer vi se under flygturen?

Helikopterturen över Göteborg kommer ta med er på en flygtur över såväl delar av skärgården, hamnen och innerstaden. Ni kommer med största säkerhet kunna peka ut några av Göteborgs kända byggnader och landmärken. För att nämna några sevärdheter ni kommer få se från ovan är Liseberg, Botaniska Trädgården och Ullevi. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
14 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Helikoptertur
Helen Helt fantastiskt. Över våra förväntningar. Seriöst företag som respekterar människor. Stor tack til Victor å önskar honom all lycka för hans pilot utbildning å en stor tack till piloten Gustav. Helt enkelt ni hamnar på första plats i topp lista. Rekommerar stärkt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Introduktionsflyg - en flygtur Göteborg (2) Läs mer om upplevelsen här!
Från 2.156 kr 2.595 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr