Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Helikoptertur Malmö
Kampanj -15%

Helikoptertur Malmö

(12st omdömen) Läs alla
1.099 kr 1.295 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året runt i Stockholm. April-oktober i Göteborg, Malmö och Helsingborg samt utvalda datum under lågsäsong. Varaktighet Cirka 30 minuter, varav 20 minuter flygtid viktig information Nykterhet är givetvis ett krav. Ett sällskap på tre personer får väga max 270 kg tillsammans

Upplev centrala Malmö från ovan när du flyger helikopter

Häng med på en himmelsk helikoptertur över Malmö. Du får uppleva vackra miljöer såsom sundet, fastlandet och Turning Torso från ovan. Känn hur det kittlar i magen på ett unikt sätt och njut av flygturen med den fina utsikten.

 

  •  20 minuters guidad tur över Malmö
  •  Upptäck fantastiska vyer och oslagbara miljöer från ovan
  •  En trygg och säker flygtur med en certifierad och erfaren pilot


 


Om upplevelsen - Helikopter Malmö: 

Nära centrala Malmö, närmare bestämt från Stora Bernstorp, står helikoptern redo för att ta med dig på en flygresa som du sent kommer att glömma! Att flyga helikopter över Malmö bjuder på en otrolig utsikt över sundet och fastlandet, men även centrala Malmö och Sveriges högsta skyskrapa Turning Torso. Vem vet, du kanske helt plötsligt ser ditt hem från ovan? När du flyger helikopter så får du en oförglömlig utsikt och fjärilar i magen då detta är en nervkittlande upplevelse. Piloterna du flyger med är mycket erfarna och sätter alltid säkerheten i första hand. Förbered dig på en upplevelse som kommer ta dig med storm, medan piloten guidar dig fram genom molnen och du får se Malmö med helt nya ögon.

Rutten för helikopterturen styrs av väderförhållanden och säkerheten sätts alltid först. Därför kan det förekomma variationer av vad du får uppleva. Det kan vara en härlig tur över Malmö stad och/eller den vackra havsmiljön.FAQ - Frågor och svar:

Är helikopterturen väderberoende?

Helikopterturer är väderberoende och kan ställas in med kort varsel vid otjänlig väderlek. Om det skulle vara fallet så kommer piloten att höra av sig till er i så god tid innan flygningen som det är möjligt.

Är en helikoptertur säker?

Ja, en helikoptertur är säker. För att garantera högsta möjliga säkerhet och kvalitet under våra helikopterturer är våra piloter specialutbildade för de uppdrag de utför och samtliga helikoptrar underhålls av en EASA-godkänd flygverkstad som arbetar efter den högsta internationella kvalitetsstandarden i flygbranschen, Part-145.

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Helikoptertur
Pamela, 19 oktober 2018 11:54 En fantastisk flygtur! Proffsig helikopterpilot! En fantastisk flygtur över Stockholm
Dela din upplevelse