-20% PÅ ALLT | GÄLLER EJ REDAN RABATTERADE UPPLEVELSER

Ange rabattkod lon20 i kassan | TID KVAR:

Öl & ostprovning - Provsmaka till proffsnivå på Öl och Ost

no-title

Det inger en skön känsla av förväntan efter den första klunken, när du håller en kall flaska av din favoritöl i handen och vränger av kapsylen. Det enda som slår den där första klunken, är att följa upp den med en riktigt god ost. Öl och ost är en fantastisk kombination, särskilt när de matchas rätt. I vår öl- och ostprovning kommer du att uppleva hur smakerna tas till nya höjder.

En professionell sommelier tar dig genom smakäventyret

Du välkomnas hit av en dedikerad sommelier av högsta klass som är värd för kvällen och ansvarar för provningen. Denne kommer att guida dig igenom de olika smakupplevelserna och lära dig att upptäcka de komplexa små smakerna som gömmer sig i det du äter och dricker, så att du får möjligheten att njuta dubbelt upp av det du äter och dricker i framtiden.

Det är inte raketforskning, men nog är det magiskt

Din sommelier kommer att väcka liv i din inre finsmakare, och inte bara hjälpa dig att uppskatta de många dolda smakerna i det du äter och dricker, utan även visa dig hur du kan förhöja dem genom att kombinera rätt öl med rätt ost. Det låter kanske inte som raketforskning, en bra ost med en fin öl smakar alltid gott tillsammans, men tro mig när jag säger att du kommer att se magin i det hela när du har fått njuta av en riktigt bra öl, som matchats till rätt sorts öl.

Du lär dig allt för att kunna återskapa upplevelsen på egen hand

Du kommer att få smaka dig fram genom upplevelsen och prova på flertalet goda ostar som parats ihop med precis rätt sorts öl. Samtidigt delar din sommelier med sig av sina kunskaper, tips och tricks för att du självsäkert ska kunna matcha ihop lika slående smakkombinationer på egen hand. Självklart kommer du efter provning att ha lärt dig allt du behöver veta för att återskapa smaksymfonin hemma och matcha ostar och öler på egen hand som ett riktigt proffs. Läs mer om Öl & Ostprovning 


 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev