Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Whiskyprovning Stockholm
Kampanj -20%

Whiskyprovning för två

(11st omdömen) Läs alla
792 kr 990 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före provningen. Undvik parfym och starka dofter.

Utsökt whiskyprovning för alla med goda tilltugg

Är du en passionerad whiskyprovare med ett stort bibliotek med några av de finaste centilitrarna, eller du kanske gillar att ta en blended eller bourbon? Oavsett om du är erfaren whiskyäskare eller ser drycken med helt nya ögon så har vi provningen som passar dig!
 

✔ Stort utbud av olika teman - Whisky i världsklass med goda tilltugg

✔ En smakupplevelse för whiskyälskare på alla nivåer

✔ Upptäck termer och begrepp för whiskyälskare 

 


Om upplevelsen - Whiskyprovning:

Vi inleder whiskyprovningen med whiskyns spännande berättelse genom tiderna, där du lär dig mer om de specifika sorterna och dess färgstarka historia som ska testas under provningen. Du får sedan smaka av flera olika sorters whisky medan du lär dig teknikerna för att fullt ut uppleva den utsökta drycken. Du lär dig se färgerna, lukta på dofterna och känna de komplexa smaker som whiskyn erbjuder.

✔ Val av exakt provningstema görs vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. följ anvisningar i värdebeviset. Smidigt och enkelt!
 

Om drycken whisky:

Whisky, eller som det kallas i Irland och USA, "Whiskey", är  en klassisk spritdryck som är gjord på spannmål. Tillverkningsprocessen tar ofta väldigt lång tid och efter destilleringen så lagras whiskyn nästan alltid i träfat. Det är då den får sin klassiska färg och utvecklas smakmässigt. Historiskt sett har whisky ansetts vara en dryck för riktiga karlar, men som tur är så förändras tiderna och nu är whisky en populär och trendig dryck även bland kvinnor. 

Whisky tillverkas över hela världen och i väldigt många olika stilar. På både Irland och i Kanada är den åt det fruktigare hållet och i Japan finner du ofta en "ren" stil. I Skottland är den rökig, i USA är den lite mer "bränd". Men i länder som inte är lika klassiska whisky-länder och inte förknippas med tillverkning på samma sätt, ex som Indien, Sverige och Taiwan där görs whiskyn med helt egen och unik karaktär.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
11 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Whiskyprovning
Daniel S 5 av 5! Jag var på whiskyprovning i Örebro i fredags och är oerhört imponerad över kunskapen och karisman som sommelieren utbringade. 5 av 5! 👍
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr