Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Vinprovning Uppsala för två
Kampanj -20%

Vinprovning Uppsala för två

(16st omdömen) Läs alla
795 kr 990 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Förstklassig och intressant vinprovning i Uppsala 

Häng med till Hotell City Stay som ligger på Trädgårdsgatan i Uppsala. Här kommer du få uppleva en rolig och intressant vinprovning. lär dig mer om grundsmakerna och de olika metoderna för att testa av vin och hur du matchar olika maträtter med rätt vinsorter. 


✔ Bli en vinkännare, kunnig i smaker, doft, druvor och distrikt

✔ Lär dig kombinera mat och vin perfekt

✔ Vinprovningen hålls med en certifierad sommelier

 


Om upplevelsen - Vinprovning i Uppsala:

Välkommen till Hotell City Stay som ligger på Trädgårdsgatan i Uppsala. Här erbjuds en provning som kommer ge dig kunskap om vinets historia och lära dig mer om provningstekniken.

Du blir guidad av en professionell och personlig sommelier och tillsammans kommer ni smaka, dofta och lära om fyra till åtta stycken kvalitetsviner, och vem vet du kanske hittar ett nytt favoritvin att ställa i kökshyllan.

Oavsett om du är en van vindrickare som varit på många provningar innan eller om det är det här din första gång så är du hjärtligt välkomna till den här upplevelsen.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vinprovning
Kajsa A., 22 december 2018 08:41 Toppen kväll! Trevlig och kunnig sommalier, som handledde oss i mycket gott vin med tilltugg, som blev fantastisk gott tillsammans! Toppen kväll 👍👍👍
Dela din upplevelse