Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Tumlarsafari

Tumlarsafari

Från 750 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida får ej åka då båten stundtals kan påfresta kroppen Orter Halmstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet April - Oktober Varaktighet 1.5 timmar

Upplev Skånes vackra natur och spännande djur genom tumlarsafari runt Hallands Väderö

Vill du vara med om ett äventyr och en fantastisk naturupplevelse? Vill du också få chansen att se det rika djurliv som finns runt Hallands Väderö så har du hittat precis rätt upplevelse. Du kommer få åka RIB-båt från hamnen i Torekov ut till Hallands Väderö.


  • Åk med på ett fantastiskt djursafari runt Hallands Väderö
  • Få se det spännande djurlivet som bor i området
  • Chans att ta riktigt häftiga bilder på intressanta djur

     


Om upplevelsen - Tumlarsafari:

Välkommen till pittoreska Torekov på en fantastisk tur i RIB-båt. Vi kommer att åka från Torekov hamn och ut mot Väderöns kobbar och skär. Du får vara med och se det rika djurlivet som Hallands Väderö har att erbjuda.

Du kommer att få se havsfåglar, sälar och med riktig tur även tumlare. Ett perfekt tillfälle att använda en bra kamera. Men se till att ha vattentäta förvaringsmöjligheter för din känsliga utrustning.

Vi rekommenderar också att du tar med ombyte samt varma kläder beroende på väder och vind. Vi kommer även att stanna till på ön och för de som valt till att paddla med SUP (Stand Up Paddleboard) har möjlighet att göra det och du kan även förtära din medhavda matsäck.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Tumlarsafari
Dela din upplevelse