Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Stora Motordagen

Stora Motordagen

(1st omdömen) Läs alla
4.990 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Körkort är ett försäkringkrav för rallybilarna. Klädsel enligt väder. Orter Linköping, Mantorp Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet Cirka 8 timmar

Ratta riktigt häftiga fordon och vinn tävlingen!

Kasta dig in i en motorburen femkamp mellan riktiga monsterfordon. Du kommer att tävla i flera motorsportsgrenar, och med rätt inställning och teknik så kommer du att vinna! Du får en heldag ute på motorbanan, med både grus och asfalt som underlag.
 

  • Upplev unika motorsporter i ett högt tempo!
  • Racinginstruktörer med stor erfarenhet att coacha både erfarna och nybörjare
  • En grym heldag med 2 timmars teori och 4 timmars körning på banan
     

Om upplevelsen - Stora Motordagen:

Välkommen till en 8 timmar lång dag där flertalet motorsportsgrenar finns inplanerade. Du kommer att tävla mot dina motståndare på ett lekfullt sätt där alla får en chans att glänsa. Se fram emot att bland annat få köra rallybil, en 4-hjulig MC på terrängbana, Gokart Grand Prix race, testköra felstyrda experimentbilar och medåkning i en Ariel Atom som går från 0-100 km i timmen på under 3 sekunder.

Fler häftiga upplevelser väntar dig under dagen som avslutas med lite bubbel och en pokal till dagens vinnare. Det bjuds på fika, lunch, frukt och glada miner under dagen för att hålla energin uppe.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Stora Motordagen
Rickard, 28 augusti 2017 15:21 En riktigt häftig motorupplevelse! Vilken toppendag det blev på Stora Motordagen 2017. Får tacka så mycket för en riktigt häftig motorupplevelse. Rekommenderas verkligen.
Dela din upplevelse