Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Speedcats

Speedcats Stockholm

1.095 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Befälhavaransvaret måste signeras skriftligt när aktiviteten börjar. Nolltolerans mot alkoholförtäring gäller. Orter Stockholm, Jönköping Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 15 år Tillgänglighet Maj - September Varaktighet 1,5 - 2,5 timmar beroende på gruppens storlek

Var med om en oförglömlig upplevelse med speedcats i Stockholm


Har du funderat på hur det skulle vara att köra ”gokart på vatten"? Då har vi en upplevelse du garanterat kommer gilla. Vi kallar det för Speedcats och är en båtsport som kommer från Sydafrika men tävlingarna genomförs på flera olika platser i världen.
 

 

  • Tävla med speedcats i korta, säkra heat
  • Samarbeta två och två i båtarna för att uppnå grym prestanda
  • Otroligt rolig aktivitet du vill uppleva igen

     


Om upplevelsen - Speedcats i Stockholm:

Vi som låter dig köra speed cat finns i Jungfrusund på Ekerö. Innan du hoppar i båten och dundrar iväg i 38 knop får du en genomgång av våra instruktörer. Du lär dig hur båten fungerar och om sporten.
Ni får sedan gå och byta om innan vi sätter oss i båten och kör några träningsheat. Båten är en katamaran med en rejäl motor och är därför väldigt lätt, därför rekommenderas ni att vara två i båten – en som styr och gasar och en som fördelar vikten i fören (fram på båten). Som att samarbeta kommer ni få ut en grym prestanda ur båten. Våra speedcats har en maxhastighet på 38 knop, det vill säga drygt 70 kilometer i timmen.


Tävlingsracet
När träningsrundan är klart kommer ni få köra ett race. Tävlingsformen är ett matchrace, ett race mellan två båtar i kortare heat. Fördelen med ett matchrace är att det alltid är action, ingen kan dra iväg och ha en säker ledning tidigt. Ni kör matchrace tills det att en vinnare har utsetts. Vi kan ta mellan fyra och femtio personer, tävlingen kan därför pågå en stund. Vi garanterar att det är det roligaste du har gjort på länge!

 

Det här är speedcat

  • En katamaranbåt med stor motor – båten väger i princip ingenting
  • En lätt och snabb vattenracetyp

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Speedcats
Dela din upplevelse