✔ 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Saltyoga Stockholm

Saltyoga Stockholm

st
Välj en variant i listan.
349 kr
LÄS MER OM UPPLEVELSEN PÅ DIN ORT:
Alla Stockholm
Välj en variant i listan.
Upplevelsepresenter

  

Viktig information
Undvik att äta strax före yogan
Orter:
Stockholm
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person
Åldersgräns
För alla åldrar
Tillgänglighet
Året om
Varaktighet
ca 90 minuter

Upplev saltets och yogans hälsoeffekter med saltyoga i Stockholm

Att yoga i ett saltrum har flera positiva effekter, yogan gör dig lugn och avslappnad medan saltet stärker ditt immunförsvar. Ett trevligt sätt att nå fullständig avkoppling.


✔ Låt yogan få dig att slappna av och saltet ge dig ny energi

✔ Bli ett med dig själv med en stärkande saltyoga

✔ Lär dig vara i nuet och sluta oroa dig för det förflutna och för framtiden

 

Om upplevelsen - Saltyoga i Stockholm:

Välkommen in i vårt saltrum och öva dig i mindfullness genom härlig yogaträning. Träna dig att släppa taget och vara i nuet. Saltet får dig att sjunka djupare in i vila, närvaro och stillhet. 
 

Salt Yinyoga:

Yinyoga är en skön och lugn form av yoga som passar alla människor och kroppar; stelisar, nybörjare eller vana yogisar. Yogaformen är en blandning av hathayoga, meditation och traditionell kinesisk medicin. Träna dig att släppa taget och vara i nuet, känn hur saltet får dig att sjunka djupare in i vila, stillhet och närvaro. Vi stannar länge i positionerna för att komma åt ligament, bindeväven, myofascian, skelettet och våra inre organ. Vi utgår från meridianerna som är kroppens energibanor och löper i bindeväven. Känn hur stela baksidor av ben och vader samt höfterna sakta öppnas upp och blir mer elastiska och smidigare.

Yinyoga strävar inte efter ”perfektion” i slutpositionen; istället för att använda kroppen för att komma i position så använder vi positionerna för att komma in i kroppen. Yingoga är ett utmärkt komplement till andra fysiska aktiviteter och den har visat sig hjälpa mot ryggvärk, knä- och/eller nackproblem och speciellt mot en stressad, prestationsinriktad livsstil.
 

Salt Kundaliniyoga:

Kundaliniyoga brukar också kallas för yogaformernas moder då det är en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform som ger snabb effekt. Den indiska yogin Yogi Bhajan tog med sig yogaformen till väst i slutet av 1960-talet. Genom logiska tekniker som använts i tusentals år får du lära dig att nå balans och djup avslappning i kropp och sinne. Du får också en rejäl rengörande saltdetox. Vi går igenom enkla, mjukgörande och stärkande rörelser, meditativa mantran för att stilla tankeflöder, balanserade andningsövningar, rogivande meditationer och liggande djupavslappningar. 

Saltrummets tystnad bryts ibland av logisk musik, sång och mjuka vibrationer från tibetanska klangskålar. Klassen passar alla oavsett förkunskaper, alla möter sig själva på sin nivå. Med möjlighet att sitta på stol om du har svårt att sitta på golv och alternativa rörelser om di känner dig stel, är skadad eller har värk.
 

Salt Mindfullnessyoga:

Med Mindfullness som grund bjuds varje pass på mjuka Kundaliniyogaövningar, djupavslappning med kroppsscanning och meditation samt andningstekniker som stillar oro och stress. Medveten närvaro eller mindfullness som det också kallas innebär att vara medveten om det som händer i nuet utan att vi försöker värdera och döma det vi upplever här och nu, vi ska bara observera och vila i vår upplevelse. Med träning i mindfullness ökar koncentrationsförmågan och känslan av trygghet och tillit fördjupas. Tanken är att ge oss möjlighet att påverka det enda som vi faktiskt kan påverka -nuet. Det stillar nervsystemet och ger kropp och sinne möjlighet till vila och återhämtning samt hjälper oss att reducera negativa känslor och stress som uppstår när vi oroar oss för saker som inte ännu hänt eller ältar de förflutna istället för att vara i nuet. Vi arbetar mjukt och med inre vänlighet möter oss själva precis där vi är, inga förkunskaper krävs och samtliga övningar går att göra på pall vid stelhet/skada.
 

Saltyoga Nidra Soundbath:

Du kommer att få uppleva den kraftfulla, avkopplande effekten som Yoga Nidra har på din mentala, emotionella och fysiska kropp. Klassen inleds med Pranayama vilket är olika andningsövningar som kommer göra dig redo för meditation. Liggandes på rygg med stängda ögon kommer du få en ledd meditation och det enda du behöver göra är att fokusera på att inte somna och lyssna på instruktionerna. Vid meditationens djupaste stadie kommer vi spela ett ljudbad som består av en uppsättning Himalayan Singing Bowls, vars vibrationer och toner mjukar upp både muskler och sinne samt fördjupar din meditation och avslappning. Yoga Nidra passar likväl nybörjare som erfarna yogisar och ingen förkunskap krävs.
 

  • ✔ Hemleverans inom 1-2 dagar
  •  Fri frakt vid köp över 500:-
  • ✔ E-Postleverans inom 5 min
  • Gratis och extra miljövänligt
  • ✔ 3 års giltighetstid
  • Något att se fram emot
  • ✔ Grymmaste priserna
  • Köp nu. Betala sen 
Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Liknande upplevelser

Kampanj -19%
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 685 kr 850 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Kampanj -15%
Floating (12)
Floating
Stockholm, Göteborg, Malmö,Stockholm, Malmö
Från 549 kr 645 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Kampanj -20%
Massage (1)
Massage
Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Helsingborg, Karlstad
Från 679 kr 845 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 1.595 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev