Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
RIB-Båt Sightseeing i skärgården

RIB-Båt Sightseeing i skärgården

(3st omdömen) Läs alla
Från 795 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Maj - September Varaktighet 1 till 3 timmar eller halvdag beroende på ort viktig information Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida får ej åka då båten stundtals kan påfresta kroppen.

Upplev att åka Ribbåt i skärgården 

Vill du upptäcka skärgården i hög fart från en RIB-Båt? Under en hisnande snabb båttur färdas du i en fantastisk miljö ut i Sveriges fina skärgård. Det här är en storslagen och minnesvärld upplevelse!
 

  • Upplev känslan i en RIB-båt i hisnande 50 knop!
  • Skepparna älskar skärgården, det märks under hela upplevelsen
  • En tur i skärgården med en av de snabbaste båtarna

     


Om upplevelsen - RIB-Båt Sightseeing i skärgården:

Upplevelsen inleds med en säkerhetsgenomgång, följt av att du får uppleva Stockholms, Göteborgs eller Malmös vackra skärgårdar i en RIB-Båt. Ni kommer att passera vacker natur i en oslagbar miljö där ni kommer att upptäckta olika sevärdheter. Det kommer bli en upplevelse du sent kommer glömma. Vi tillhandahåller flytvästar. Lån av lämpliga kläder och all säkerhetsutrustning ingår.
 

Ribbåt Stockholm:

Vi utgår från Strandvägen och Kajplats 19 i Stockholm. Rib-turen inleds med att vi följer strömmen av båtar genom Stockholms inlopp. Vi passerar Valdemars Udde, Biskopsudden och slutligen Blockhusudden där vi drar på farten successivt och når båtens toppfart. Med vinden i håret rundar vi några öar på nära håll. Båten är stabil och ger en trygg känsla. Ribbåtens manöveregenskaper toppar alla fritidsbåtars gränser. Möter vi andra båtar bjuds det på lite lek i vågorna. För att ta oss tillbaka till Strandvägen så åker vi Djurgårdsbrunnskanalen och glider fram på vattnet i ett lugnare tempo och njuter av omgivnignen. Den här turen passar alla åldrar, barn under 12 år skall åka med målsman. Turerna körs frekvent under högsäsong, under vissa perioder dagligen.
 

Ribbåt Göteborg:

Häng med på en härlig 3 timmars-utflykt till Vinga Fyr med sälsafari. Vinga fyr är en mycket klassisk och mytomspunnen angöringsfyr i Göteborgs skärgård. Även om det är många som hört talas om fyren är det få som har haft möjlighet att besöka den! Slå två flugor i en smäll och passa på att besöka fyren och få chansen att se sälar i det vilda. Vi kör dig och ditt sällskap ut till Vinga, på vägen ut håller vi utkik efter sälar som vanligtvis syns i dessa vatten. Väl framme på ön kan ni gå en promenad på och besöka fyren och Taubemuseet om så önskas. Utan att stressa åker vi sedan tillbaka till centrala Göteborg. En härlig och gemytlig 3-timmars sightseeing utöver det vanliga. Ta gärna med matsäck och eget fika till upplevelsen!

Ribbåt Malmö:

Njut av en timme på havet tillsammans med erfarna skeppare som guidar dig genom Malmö och Köpenhamnsregionen. Rundturen utgår från Malmö och besöker Turning Torso vid Västra hamnen. På den danska sidan kommer vi svänga förbi spektakulära Flakfortet och det ståtliga Middelgrundfort som ligger utanför Köpenhamn. Du kommer också få uppleva den svenska och danska kusten under resan. Vill man använda vattentät overall och glasögon finns det att låna av oss på plats.

 

Ribbåt Gävle:

Med utgångspunkt från kajplatsen Södra Skeppsbron i Gävle ska vi ta oss ut i skärgården med Ribbåt. Du kommer få uppleva vacker stadsmiljö och natursköna kustområden. Tänk på att ha bekväma kläder efter väder på dig. Det blir en timmes aktiv körning och du kommer känna frihetskänslan av att susa fram på vattnet samt hur det pirrar härligt i magen när vi når toppfarten på 50 knop. Det är sightseeing när den är som bäst!

 

  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
3 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
RIB-Båt Sightseeing i skärgården
Oskar Rekomenderar starkt! Riktigt trevligt. Bra tur och trevlig personal. Längesen jag skrattat så mycket. Rekomenderar starkt!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Kampanj -10% Helikoptertur
Helikoptertur (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg
Från 1.166 kr 1.295 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -25% Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad
Från 1.496 kr 1.995 kr
Pistolskytte och Stridsbåt i Skärgården
Från 695 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 1.900 kr