Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Gevär och Pistolskytte
Kampanj
-25%
Bara hos happy-day

Gevär och Pistolskytte

(7st omdömen) Läs alla
1.496 kr 1.995 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Karlstad, Norrköping Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Året om på utvalda datum. Varaktighet Cirka 2 timmar och cirka 70 skott totalt Viktig information Giltig svensk legitimation bifogas vid bokningen. Samma leg visas upp vid säkerhetsgenomgången. På grund av säkerhetsskäl är åskådare inte tillåtet. Utbudet av vapen kan variera till antal då reglerna på de olika skjutbanorna skiljer sig. Drog- och alkoholförbud gäller.

Upplev känslan att skjuta med vapen du bara sett på film

Vill du prova på Sveriges mest unika skytte? Du kommer skjuta med både gevär och pistoler du troligtvis bara sett på film tidigare. En unik upplevelse och ett minne för livet.
 

  •  Intressant vapenhistoria som varvas med en maxad provskjutningsupplevelse 
  •  Erfaren och utbildad skytteinstruktör för maximal säkerhet
  •  Flertalet unika pistoler, revolvrar och gevär att skjuta med. Se information och historia om de vapen som används nedan!


 


Om upplevelsen - Gevär & pistolskytte:


Vi inleder med en säkerhetsgenomgång och genomgång av skjutteknik av en erfaren instruktör. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan och du får vara med om en rolig skytteupplevelse där olika vapen provskjuts och historien om vapen berättas. Det är endast 9 deltagare per grupp för högsta kvalitet och exklusivitet.

Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse. Frågan är bara, vilket vapen gillar du bäst? Beroende på vilken stad du bokar i är det olika utbud på vilka vapen som testas. Vi har nämligen både inomhus- och utomhusbanor där olika vapen är tillåtna att skjuta med. 

 

Gevär som används i skyttet

JP CTR-02 - Gjort för att användas på både långa och korta håll och därför utrustat med två olika typer av riktmedel. Ammunition 223 och har tillräcklig eldkraft för sitt syfte. Rekylen är nästan obefintlig och vår sort är specialanpassad för tävling.

JP LRP-07 - Gevär av AR-10 typ, kapabel att skjuta mycket grövre kaliber än storebrodern AR-15 annars likvärdigt gevär. Kalibern heter .308, mycket bra genomträngningsförmåga. En av tre vanligaste jaktkalibrarna i Sverige vid älgjakt. Här får du känna lite mer rekyl men tekniska hjälpmedel gör att vapnet är relativt stilla samt direkt redo för nästa skott.

Mini Ruger 14 - Halvautomatiskt gevär, mycket potent jaktvapen. Geväret har dock figurerat i flertalet tragiska händelser i modern tid och är därför inte längre godkänt för jakt i Sverige. Fåtalet som finns kvar får användas för tillfället.

Mossberg 590-A1 SP - Ett pumphagelgevär med taktisk modell. Används av beväpnade styrkor över hela världen och laddas med upp till nio patroner. Byggt för att tåla tuffa miljöer.

Ruger 10/22 - Lillebror till Mini Ruger 14, ingen större eldkraft och laddas med .22LR ammunition. Kan endast användas mot skogens mindre invånare men riktigt kul att skjuta med och helt rekylfritt.

MKE 94K (MP5-K) - Civil version av välkända Heckler & Koch MP5 i kalibern 9x19 Parabellum. K i namnet står för ”Kurz” och togs fram för att vara liten och smidig men ha samma driftsäkerhet och nästan samma precision som det större originalet. 

CZ 858 - Halvautomatisk med kalibern 7,62x39. Påminner mycket om Sovietiska AK-47. Tillverkad i Tjeckien och är lätt och smidigt samt har överlägsna egenskaper gentemot Kalasjnikov AK-47 vad gäller precision och sistaskott spärr.


Antal skott med gevär:
5 skott med MKE 94K (MP5-K)
3 skott med Ruger 10/22 & 14
5 skott med JP LRP-07
8 skott med Mossberg 590-A1 SP
2 skott med CZ 858

(Antal skott kan variera då utbudet av vapen varierar, reglerna på de olika skjutbanorna skiljer sig.)


Pistoler & Revolvrar som används i skyttet

Bul5 Open Modified - Klonad variant av klassiska 1911 pistolen. Laddas med 38super kulor och utrustad med rödpunktsikte och rekyldämpande comp. Skalar man bort alla yttre modifieringar känns den igen som Fantomens pistol. Den klassiska 1911:an har dock 45ACP kaliber och fick se dagens ljus 1897. Använts flitigt av Amerikanska armén genom åren.

Desert Eagle - Varit med i över 200 Hollywood actionfilmer. Några värda att nämna är The Matrix (Smith), The Boondock Saints (maffiaryssen) och Snatch (Bullet Tooth Tony). Den grova högsta kalibern har gett den legendarisk status samt återfinns i en mängd TV- och datorspel som Counter-Strike och de senare Call of Duty-spel.

CZ Shadow - Använder 9x19 Parabellum, även vanligt kallat 9mm. Denna modell är en tjänstevapentyp, används av väpnade styrkor världen över och kommer från Tjeckien. Magasinen kan laddas med 18 skott.

Ruger Super Redhawk ”Alaskan” - En av världens kraftigaste revolvrar, gjord att klara av en attakerande grizzlybjörn. Kaliber 454 casull, kraftig rekyl för skytten. Ett självskyddsvapen för skogsvaktare i norra Amerika.

Smith&Wesson 686 - Modellen har en kaliber på .357magnum och kan laddas med 6 patroner. Namnet revolver kommer från laddanordningen, utgörs av en snurrande trumma för att ladda om. Kan även laddas med 38special och använts som tjänstevapen i USA med det utförandet. Tillåtet att jaga med i flera länder men inte än i Sverige. Smith&Wesson troligen världens kändaste vapentillverkare, mest kända genom Clint Eastwoods ”Dirty Harry”.

Antal skott med pistol:
10 skott med fin-kalibrig pistol
5 skott med CZ Shadow
5 skott med Smith&Wesson 686
2 skott med Desert Eagle
25 skott i duellskytte

(Antal skott kan variera då utbudet av vapen varierar, reglerna på de olika skjutbanorna skiljer sig)Är upplevelsen säker?

Absolut! Upplevelsen inleds med en ordentlig säkerhetsgenomgång av en erfaren instruktör. Säkerheten är a och o under en upplevelse som denna. Instruktören finns på plats genom hela upplevelsen för att den ska bli säker och rolig. 

Hur många skott får jag skjuta?

Hur många skott du får skjuta skiljer sig från de olika banorna och utbudet av vapen. Men mellan 50-60 skott kan du räkna med att få skjuta med olika vapen. 

Får man ta med sig åskådare?

Av säkerhetsskäl får endast deltagarna som ska utföra upplevelsen vara med under själva upplevelsen.
Omdömen av den här upplevelsen:
7 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Gevär och Pistolskytte
Johan Andersson Unikt skytteevent i Sverige Har varit på flera olika skytteevent då skytte är ett stort intresse. Detta är med marginal det bästa eventet jag varit på. Rekommenderas starkt! Duktiga och trevliga instruktörer.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience
(5) +7
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack
(5) +5
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.948 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
(4) +4
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör tre supersportbilar
Kör tre supersportbilar
(3) +39
Det bästa från tre världar, här får du greppa tag i ratten på tre tyska kraftpaket från Audi, Porsche och Mercedes.
Från 2.307 kr 3.295 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer