Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Mountain Cart i Åre för två

Mountain Cart i Åre för två

Från 490 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Ta på dig kläder enligt väder och vind. Orter Åre Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 8 År Tillgänglighet Sommar Varaktighet 1 - 2 timmar

Upplev något annorlunda med Mountain Cart i åre

Det här är en ny, spännande och rolig aktivitet för dig som vill uppleva bergen på ett annorlunda sätt. Du får sätta dig i en Mountain Cart och åka ner för backen i vilken hastighet du vill samtidigt som du får njuta av en magiska vyn. Välj Mountain cart Black eller Green beroende på hur modig du är i branten eller om du gör det själv, med vännerna eller familjen.
 

  • Unik och rolig upplevelse för de äventyrslystna
  • Garanterat roligt, spännande och unikt
  • Välj backe beroende på om det är en familjeaktivitet eller för dig som önskar högre hastighet och svårare bana.

 

Om upplevelsen Mountain Cart green

Mountain Cart Green är en perfekt upplevelse för barnfamiljen. I våra Mountain Carts kan de mindre barnen sitta i knät på sin förälder under färden. Under denna guidade tur nedför backen tar vi det lite lugnare men vi garanterar att det blir en riktigt rolig och unik upplevelse där alla får vara med. Vi börjar turen med en bekväm färd i skidliften till toppen av berget. Väl uppe har vi en kort genomgång för hur Cartarna fungerar. Sedan beger vi oss ner för backen. Du bestämmer själv farten med hjälp av de två handbromsarna som sitter på styret (precis som en vanlig cykelbroms). Upplev spänningen och de fantastiska vyerna på vägen ner mot byn.

Om Mountain Cart Black 

Mountain Cart Black är för de som vill ha lite mer spänning och fart i upplevelsen. Därför har vi 15 års gräns samt att inga barn i förälders knä är tillåtet. Vi börjar hela upplevelsen med en bekväm färd med skidliften upp till toppen av berget. När vi kommit upp samlas vi för en kort genomgång innan vi ger oss ner för backen tillbaka mot byn. Upplev spänningen och prova på att sladda i kurvorna på väg ner. Det är en otroligt rolig och spännande upplevelse som låter dig uppleva fantastiska vyer samtidigt som du med hög fart åker ner för den branta backen. Du kan såklart anpassa farten själv efter den förmåga du kan behärska, på styret finns två handbromsar precis som en vanlig cykelbroms. Vi garanterar en rolig och unik upplevelse nedför berget.

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mountain Cart i Åre för två
Dela din upplevelse