Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Kör Ford Mustang

Kör Ford Shelby Mustang

Från 599 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Körkort och nykterhet krävs Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Helsingborg, Sundsvall Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet 12, 20 eller 40 kilometers körning

Upplev körkänslan i en Ford Mustang Shelby GT350

Drömbilen från den klassiska bilfilmen Bullitt från 1968 där Steve MqQeen körde originalet av Ford Mustang Shelby. Bilen som blivit framröstad till den coolaste filmbilen genom tiderna i Sverige. Nu har du möjlighet att köra den legendariska muskelbilen i en modern tappning, med en extrem och modern prestanda. Det är lätt att beskriva den. Helt fantastisk!

  • Amerikansk superbil med klassisk V8 på 550 HK
  • Modern drömbil från USA med klassisk racingkänsla 
  • Känn dig som en filmstjärna bakom ratten

 

Om upplevelsen - Kör Ford Mustang Shelby GT350:

Körupplevelsen inleds med en genomgång av bilen tillsammans med instruktören och ni kollar in utrustning och detaljer på nära håll. Innan det är dags för körningen så har ni en säkerhetsgenomgång, så att körupplevelsen kan maxas fullt ut med säkerheten i fokus. När du satt dig tillrätta i bilen och genomgången är gjord väntar du på klartecken från din instruktör sen är det plattan i mattan! Hur fort vågar och behärskar du att köra? Bilens maxhastighet är på närmare 300 km/h: Under hela körningen handleds och guidas du av en den kunniga instruktören för att anpassa och maxa körupplevelsen just för dig och dina önskemål. Allt för en häftig körupplevelse utöver det vanliga. 

Mer om Ford Mustang Shelby GT350 och dess ursprung:

5.2 liters V8 som varvar 8250 RPM och ger ifrån sig ett underbart ljud. 0-100 km/h avverkas på endast 3,9 sekunder och motorn har över 550 hästkrafter! Bilen är en riktig racingbil som erövrar både racingbanor och vanliga vägar. Lägg en lätt touch på gasen och du känner kraften i muskelbilen och adrenalinet pumpa.


Shelby är ett samlingsnamn för bilmodeller som tillverkades av det välkända amerikanska företaget Shelby American. Grundaren av företaget heter Carroll Shelby som var en pilot och racingförare. År 1962 byggde Shelby en bil med engelska AC Cars och satte i en ford V8-motor. Då föddes den legendomspunna bilen Shelby Cobra. I ett samarbete med ford resulterade i Shelby mustangen. Trots att Shelbys bilar är baserade på andra bilmärken så är Shelby American erkänt som ett självständigt bilmärke.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kör Ford Shelby Mustang
Dela din upplevelse