Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Kör Folkrace

Kör Folkrace Huddinge

1.350 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Lån av klädsel och utrustning ingår. Samtliga bilar är utrustade med säkerhetsbur, rallystolar och fyrpunktsbälte Orter Stockholm, Malmö, Linköping, Huddinge Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från det året man fyller 15 år Tillgänglighet från April - Oktober Varaktighet Cirka 1,5 till 2 timmar

Testa din på en rolig motorsport för alla - Kör Folkrace i Huddinge, Stockholm.

Upplev adrenalinkicken och känslan av folkrace på bana med tävlingsmoment i riktiga folkracebilar. Bilarna man kör är ombyggda Volvo 740 modeller. Har du som ung drömt om att bli en riktig rally förare eller är sugen på att testa din förmåga bakom ratten i en fartfylld upplevelse så är vår  folkrace upplevelse verkligen något för dig. Vem utmanar du? 
 

  • All skyddsutrustning plus lån av bil  ingår
  • Maxad körupplevelse där ni kör provlopp, två kvalheat samt de bäst till final
  • Fartfylld upplevelse på folkracebanan

     

 

Om upplevelsen - Kör Folkrace i Huddinge:

När ni kommer till folkracebanan som ligger ca.30 min söder om Stockholm går en instruktör igenom regler och upplägget för upplevelsen. Ni tilldelas utrustning såsom overall, hjälm och nackkrage.

Bilarna ni kör är ombyggda Volvo 740 modeller som alla har säkerhetsbur samt fyrpunktsbälte för att få klassas som folkracebil. Varje bil är även utrustad med egen tidtagare, för att exakt kunna mäta vem som blir bästa och snabbaste föraren.  

Banan ni kör på är 600m grusbana med olika utformade kurvor samt raksträcka. Varje heat är 3 varv. man kör provlopp, två kval och de bästa går till final. Utmana dina vänner eller någon i din familj och prova på tjusningen med fart, breda sladdar och att få köra på bana.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kör Folkrace
Dela din upplevelse