Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Kör Ferrari / Lamborghini
Kampanj
-20%

Kör Ferrari / Lamborghini 30 km

(19st omdömen) Läs alla
2.239 kr 2.799 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet April - Oktober Varaktighet 8 km, 15 km eller 30 km körning Viktig information Körkort och nykterhet krävs. Helförsäkring ingår

Upplev känslan av att köra Ferrari eller Lamborghini

Drömmer du om att köra Ferrari eller Lamborghini? Sätt dig då bakom ratten i en av de senaste supersportbilarna på marknaden, Ferrari 458 Italia eller Lamborghini Gallardo LP560-4 för en härlig provkörning. Känn hur blodet rusar genom kroppen och hur du trycks tillbaka i sätet när du trycker ner gaspedalen. En fantastisk känsla, ett grymt ljud och häftig fartupplevelse. 
 

  •  Kör en Ferrari 458 ITALIA eller Lamborghini Gallardo LP560-4
  •  Upplev ett riktigt supertryck, 0-100 km/h på 3,2 sekunder
  •  En fantastisk adrenalinkick och dröm som går i uppfyllelse


 


Om upplevelsen - Kör Ferrari/Lamborghini:

Att uppleva känslan bakom ratten på en riktig supersportbil är något utöver det vanliga, det är ett som är säkert. Att se vägen breda ut sig framför dig samtidigt som du trycker gasen i botten och känner kraften i accelerationen är en känsla du sent kommer glömma. 

Upplevelsen inleds med en genomgång av den italienska skönheten på nära håll. Du får chansen att ställa alla frågor du möjligen kan komma på till en erfaren förarinstruktör, som finns vid din sida genom hela upplevelsen. Efter en säkerhetsgenomgång är det dags för dig att ta plats bakom ratten. När du kommit till rätta i den fantastiska förarmiljön rullar du iväg för en oförglömlig körupplevelse. Känslan av att första gången få trycka ner gasen och höra det otroliga motorljudet är helt obeskrivlig. 

Det här är en upplevelse som passar alla, oavsett om du har ett brinnande intresse för bilar eller inte kan vi lova att du kommer njuta av upplevelsen att köra en supersportbil. Och självklart går det även att åka med i passagerarsätet när en av våra instruktörer kör. En perfekt present till barn eller personer utan körkort. Det blir ett oförglömligt minne för livet!


Supersportbilarna som används:

  • Ferrari 458 ITALIA - Är efterföljaren på Ferrari F430. Den nya motorn är större än hos företrädaren och är försedd med direktinsprutning. Bilen har en V8 motor och accelererar 0-100 km/h på under 3,4 sekunder. Den 7-växlade växellådan med paddlar på ratten och dubbelkoppling är en vidareutveckling från Ferrari California. 
  • Lamborghini Huracán LP 610-4 - Lanserades 2014 och har en 5,2 liters direktinsprutad V10 som producerar 610 hästkrafter och har en toppfart på 325km/h. När Huracán accelererar tar den dig från 0-100 km/h på ynka 3.2 sekunder.
     


Kan vem som helst köra en ferrari/lamborghini?

Vem som helst med ett körkort kan boka upplevelsen. För att få den absolut bästa körupplevelsen har du med dig en erfaren instruktör från racingvärlden under hela körningen. Instruktören finns vid din sida för att du ska få den absolut bästa körupplevelsen!

Upplevelsen passar även att ge bort till någon som saknar körkort, då får personen ta plats i passagerarsätet och bjuds på en åktur utöver det vanliga av instruktören som kan bilen utan och innan. 

Får jag ta med publik till upplevelsen?

Absolut, ta gärna med dig publik som får se dig ta plats i en av supersportbilarna och gasa iväg. Att få se dessa bilar på nära håll är något alldeles särskilt.

Passa på att föreviga upplevelsen och dela med dig till nära och kära via sociala medier. Det är en fantastisk upplevelse för både den som kör och dom som står bredvid.

Kan jag ta med en medpassagerare i bilen?

Bilarna är tvåsitsiga och med dig under körningen har du en erfaren instruktör som guidar dig för att ge dig den bästa möjliga körupplevelsen.  

Ingår det någon försäkring i upplevelsen?

Eventuell skada på bilen orsakad av vårdslös körning under upplevelsen betalas vid skada av kunden, skadan belastar arrangörens självrisk. Självrisken ligger på max 20.000kr.

Förarinstruktörens roll är att minska risken för skador och guidar föraren till en trygg och rolig upplevelse. Vilket gör körupplevelsen till en som passar både den vane och mindre vane föraren.

Vart körs upplevelsen, på bana eller landsväg?

Provkörningen sker på en förutbestämd slinga som är anpassad för en maximal körupplevelse, där du får uppleva supersportbilen på både landsväg och motorväg. 

Har bilarna manuell- eller automatisk växellåda?

Bilarna går att köra med antingen manuella paddelväxlar som sitter på ratten eller med automatisk växellåda.

Kan man köra upplevelsen året runt?

Upplevelsen körs säsongsvis och säsongen går mellan april-oktober. Under den här perioden planeras turnéer genom landet där bilarna besöker de olika städerna under specifika datum. Observera att upplevelsen är väderberoende.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
19 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kör Ferrari / Lamborghini
Daniel Vilken grym bil! Hej, jag vill tacka så mycket för en fantastisk provkörning av Ferrarin. (Vilken grym bil) Och även det proffsiga och trevliga bemötandet från Stina. Det gjorde min eftermiddag.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(1) +23
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.996 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos oss
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
+3
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Racing Experience
Racing Experience
(3) +4
En av Sveriges mest unika racingupplevelser med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS och AMG GT R. Känn trycket.
Från 2.157 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos oss
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack
+1
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.947 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.495 kr
Läs mer
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör tre supersportbilar
Kör tre supersportbilar 8 km
+36
Det bästa från tre världar, här får du greppa tag i ratten på tre tyska kraftpaket från Audi, Porsche och Mercedes.
Från 1.977 kr 3.295 kr
Läs mer