Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Helikoptertur Helsingborg för två
Kampanj -15%

Helikoptertur Helsingborg för två

(12st omdömen) Läs alla
1.695 kr 1.990 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året runt i Stockholm & utvalda datum i Göteborg, Malmö och Helsingborg Varaktighet Cirka 30 minuter, varav 20 minuter flygtid viktig information Nykterhet är givetvis ett krav. Ett sällskap på tre personer får väga max 270 kg tillsammans

Flyg helikopter över Helsingborg och upplev staden med helt nya ögon

Att flyga helikopter kan göra att det kittlar i magen på ett härligt sätt. Här får du uppleva vackra Helsingborg från ovan. Se till att njuta av utsikten över havet och staden. Flygturen bjuder på ett oförglömligt äventyr.

 

  •  20 minuters guidad tur över Helsingborg
  •  Upptäck fantastiska vyer och oslagbara miljöer från ovan
  •  En trygg och säker flygtur med en certifierad och erfaren pilot


 


Om upplevelsen - Helikopter Helsingborg:

Om du vill se Helsingborg med helt nya ögon och uppleva något fantastisk, är det dags att flyga helikopter! På Dag Hammarskjölds väg, vid havet, börjar det äventyr du snart ska få vara med om. Här kommer du få en oförglömlig resa som bjuder på en otrolig utsikt över havet mot Danmark, samtidigt som du kommer få se det vackra Helsingborg från ovan. 

När du flyger helikopter kommer du både uppleva en oförglömlig utsikt och en otroligt spännande flygtur, där du är i mycket goda händer med erfarna piloter. Detta är något som passar för alla, ung som gammal och vi lovar dig att upplevelsen kommer ta dig med storm!

Rutten för helikopterturen styrs av väderförhållanden och säkerheten sätts alltid först. Därför kan det förekomma variationer av vad du får uppleva. Det kan vara en härlig tur över Helsingborgs stad och/eller den vackra havsmiljön.FAQ - Frågor och svar:

Är helikopterturen väderberoende?

Helikopterturer är väderberoende och kan ställas in med kort varsel vid otjänlig väderlek. Om det skulle vara fallet så kommer piloten att höra av sig till er i så god tid innan flygningen som det är möjligt.

Är en helikoptertur säker?

Ja, en helikoptertur är säker. För att garantera högsta möjliga säkerhet och kvalitet under våra helikopterturer är våra piloter specialutbildade för de uppdrag de utför och samtliga helikoptrar underhålls av en EASA-godkänd flygverkstad som arbetar efter den högsta internationella kvalitetsstandarden i flygbranschen, Part-145.

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Helikoptertur
Pamela, 19 oktober 2018 11:54 En fantastisk flygtur! Proffsig helikopterpilot! En fantastisk flygtur över Stockholm
Dela din upplevelse