Upplevelser att se fram emot • 20-55% rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer

2017-12-21 av Carl Ward

Upplevelser

ZOMBIE ESCAPE - DJUPGÅENDE LÄSNING

Ingen vet var det startade, men ett fruktansvärt domedagsvirus har på bara några veckor spritt sig över världen. Det råder anarki i alla länder och det dödliga viruset har skördat oräkneliga offer. Inget stoppar virusets framfart. Det smittar via blod och saliv och dödar inom 30 minuter. 

ZOMBIE ESCAPE - DJUPGÅENDE LÄSNING
Förbered dig på en upplevelse där enda utvägen från en helt förintat värld är att hitta botemedlet. Direkt efter att döden har slagit till, så vaknar den döde som en zombie i ett rabiesliknande tillstånd. Det enda grundläggande behovet som finns kvar i den odödes kropp är behovet att äta. Det enda kända sätt att stoppa en zombie är genom att förstöra det centrala nervsystemet, hjärnan, eller att bränna hela kroppen. Inget botemedel har funnits förrän nu..

Zombie Escape - Föreställningen:

Förbered er på att uppleva något alldeles unikt. Det är en levande teaterföreställning vars skådespelare kommer att göra sitt yttersta för att verkligen skrämma er och få er att uppleva den fiktiva zombieapokalypsen. Ni ska kunna fråga er själv om ni hade överlevt detta ifall det hade varit på riktigt. Den 60-90 minuter långa föreställningen kräver att ni passerar en mängd scener som kräver att ni interagerar för att klara uppdraget.

Föreställningens situation:

Ni befinner er instängda i säkerhet i en hemlig forskningsanläggning där militärpersonal och forskare med sina familjer har stängt in sig för att hitta botemedlet till viruset. Just när man verkar ha hittat ett fungerande antivirus så förlorar man kontakten med delar av anläggningen.

Ni ska ta er ut levande med antiviruset för att lyckas rädda världen. Ni är beväpnade endast med enklare vapen och ni måste ta er igenom det kaotiska helvete som anläggningen har blivit. Det finns ingen räddning bakåt, er enda väg till räddningen är att ta er framåt. Har ni tur så lyckas ni hitta fler vapen och kanske andra överlevande djupare in i anläggningen. Tiden är knapp och ni är världens enda hopp.

Läs mer och Köp upplevelsen här