Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Lakrits och Vinprovning

Lakrits och Vinprovning

(1st omdömen) Läs alla
Från 599 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Göteborg, Malmö, Linköping Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar viktig information Drick inte alkohol före lakrits och vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter.

Upplev kombinationen vin och lakrits – ett spännande möte

Visste du att lakrits under urminnes tider varit känd som en helande växt? Visste du att det finns en lakritsmarmelad som passar utmärkt till blåmögelost? Visste du att lakrits passar alldeles utmärkt till vin? Lär dig allt detta och mycket mer under en exklusiv och trevlig vin- och lakritsprovning tillsammans med en kunnig sommelier.
 

  • En upplevelse utöver det vanliga
  • Unikt och spännande möte mellan vinet och lakritsen
  • Inga förkunskaper krävs

     

 

Om upplevelsen - Kombinera vin och lakrits:
 

Det här är en provning för alla er som gillar både lakrits och vin. Du får lära dig mer om tillverkningen av lakrits, dess historia och vilka viner som passar bra till. Lakrits användes redan av de gamla egyptierna och kom till Europa under medeltiden. Lakritsroten växer vilt i medelhavsområdet, Ryssland, Kina och Iran, men den absolut finaste kommer från Kalabrien i Italien.

Kvällens sommelier kommer presentera flera olika sorter av riktigt fin lakrits och noga utvalda viner som du kommer att få smaka på. Det är en helt unik smakkombination som harmoniserar bättre än du någonsin trott. Det blir en fantastisk kväll som låter dig uppleva lakrits på ett sätt du aldrig gjort förut!
 

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Lakrits och Vinprovning
Louise Olsson, 23 april 2017 15:40 Giviande vinprovning Var på en väldigt trevlig och givande vinprovning! Rekommenderar det verkligen!
Dela din upplevelse