Något att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & hemleverans   Läs mer

2017-12-21 av Carl Ward

Julklappstips

SISTA MINUTEN JULKLAPPAR - LEVERANS INOM 5 MINUTER

Julafton närmar sig och du är sent ute med att köpa julklappar. Trängseln i affärerna lockar inte särskilt mycket. Och alla har ju egentligen redan det som de behöver, så vad ska du köpa till dem? Skippa trängseln och skippa att köpa onödiga prylar - köp en upplevelse istället, och ge bort något som blir till ett minne för livet. Det är inte våra saker som vi kommer ihåg, utan det är våra äventyr, våra upplevelser. Vi har dessutom blixtsnabb leverans!


Mat & Dryck:

Alla gillar någonting gott att äta eller dricka. En Ölprovning brukar passa de flesta och är därför riktigt populär. För den som gillar något starkare så har vi Whiskyprovning och Romprovning. En vanlig Vinprovning är alltid välkommet, vem gillar inte att sippa på ett gott glas vin? För en extra festlig känsla så finns vår Champagneprovning, där bubblorna flödar. 

En god middag är alltid välkommet, kolla in vår present Restaurang för Två som gäller i riktigt många städer över landet. I vår Spökvandring med middag så bjuds det på hemska historier och legender innan middagen. En naturnära middag serveras på vår Skärgårdstur med middag, där man äter ute på sjön.

SISTA MINUTEN JULKLAPPAR - LEVERANS INOM 5 MINUTER

Motor & Äventyr:

För en present med fart så rekommenderar vi Kör Lamborghini, där mottagaren får trycka gasen i botten på denna imponerande bil. En annan adrenalinkick fås genom att Hoppa Fallskärm från 4000 meters höjd, låt någon få känna på hur det är att falla genom molnen. Vår RIB-Båt Sightseeing i skärgården passar utmärkt för den som gillar att susa fram i höga hastigheter, och uppleva vacker natur. 

SISTA MINUTEN JULKLAPPAR - LEVERANS INOM 5 MINUTER

Sport & Livsstil:

Ge bort en riktig rysare. I Zombie Escape så måste mottagaren ta sig genom en bana full av läskiga zombies. För en mer fridfull upplevelse så rekommenderar vi Flyg luftballong, där det upplevs hur det är att sväva i den tysta himmelen, långt ovanför marken. En annan höjdare som befinner sig lite närmre marken är Takvandring, där mottagaren får gå en guidad tur på stadens tak medan denne lyssnar på guidens spännande berättelser. För den sportige så kanske det vore något att Prova på Poledance? Det är en rolig och allsidig sport som passar de flesta.
SISTA MINUTEN JULKLAPPAR - LEVERANS INOM 5 MINUTER

Kultur & Romantik:

Vem tycker inte om att gå på bio? Vår upplevelse Bio för två är en riktig höjdare som finns runtom i hela landet. SPA Upplevelse för två är en riktigt uppskattad upplevelse där två får slappna av på ett spa tillsammans under en heldag. Sveriges Bästa Bord är en upplevelse med lite finare restauranger och middagar för två, något som alltid är välkommet. Och vem skulle inte uppskatta en välgörande och gott doftande Chokladmassage? Ingenting doftar mer romantiskt än det.
SISTA MINUTEN JULKLAPPAR - LEVERANS INOM 5 MINUTER

Hälsa & Skönhet:

Ingenting är så uppskattat som en Klassisk Helkroppsmassage som får musklerna att smälta och alla spänningar att rulla av. En fin present till två är Privat Massagekurs för par, där de lär sig att massera varandra tillsammans. För den som gillar att piffa till sig så erbjuder vi Ansiktsbehandling, med och utan färgning av fransar och bryn. Känner du någon som tycker om smink så är vår Make up kurs en riktig höjdare där de lär ut flera slående trick. Vill du få någon att känna sig extra vacker så är Modell för en dag en toppenupplevelse där mottagaren sminkas och får en riktig photoshoot.
SISTA MINUTEN JULKLAPPAR - LEVERANS INOM 5 MINUTER