-20% PÅ ALLT | GÄLLER EJ REDAN RABATTERADE UPPLEVELSER

Ange rabattkod lon20 i kassan | TID KVAR:

Ost & vinprovning - Matcha vin och ost - smaka dig fram

no-title

Få saker smakar så tillfredsställande som ett riktigt gott vin som serveras tillsammans med ett urval av goda ostar. Detta är precis vad du har att se fram emot under denna provning där du får smaka på flera fantastiska vita och röda viner som du lär dig att matcha till de härliga delikatessostar som du får chansen att smaka på samtidigt.

Din sommelier skapar ett riktigt smakäventyr

Kvällen ligger i händerna på den erfarne sommelier som kommer se till att göra den både innehållsrik och minnesvärd. Denne kommer att dela med sig av sina kunskaper för att lära dig allt som du behöver veta för att kunna återskapa detta smakäventyr på egen hand. Förutom alla intressanta fakta om hur du bäst väljer vin och ostar efter varandra så får du även smaka dig fram, både för njutningens skull och för att verkligen förstå vad som menas.

Smaka dig fram till vinets och ostens perfektion

Du kommer att presenteras för ett antal typiska ostviner som utgör både lätta och självklara val till ostbrickan. Men du kommer att lämna denna provning med mer avancerade kunskaper än så. Därför får du även prova ett antal andra viner som inte gör sig lika självklara till ostarna, men helt självklart utgör de bästa matchningarna när de presenteras tillsammans med rätt sorts ostar. Det här är hemligheter som du kommer att behärska med lätthet efter denna provning.

Välj provning efter smak och intresse

Du väljer provning efter smak och kunskapsnivå. Vi erbjuder provningar på grundnivå 1 & 2, och vi har både ett Tema för vita viner och ett Tema för röda viner, och såklart ett Tema med vita och röda viner i kombination. För dig som har ett geografiskt bundet intresse så erbjuder vi Tema Frankrike och Tema Italien. Samtliga teman bjuder på smakupplevelser som bara kan ses som något alldeles extra.

 


 Läs mer om Ost och Vinprovning
 

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev