Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ferrari VS Lamborghini

Ferrari VS Lamborghini

(7st omdömen) Läs alla
2.995 kr
st
15 km per bil (totalt 30 km)
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet April - Oktober Varaktighet 2 x 15km. Cirka 40 min. viktig information Helförsäkring ingår

En körupplevelse med två drömbilar, Ferrari och Lamborghini

Drömmer du om att få köra en riktig supersportbil? Har du svårt att välja vilken bil du vill testa? Nu behöver du inte välja längre. Tag chansen att få känna hur adrenalinet rusar i kroppen medan du trampar gasen i botten i en Lamborghini och en Ferrari.
 

  • Kör två supersportbilar, Ferrari 458 ITALIA och Lamborghini Huracan 610-4
  • En oförglömlig upplevelse, 0-100 km/h på 3,7 sekunder
  • Erfaren förarinstruktör vid din sida under hela upplevelsen

     


Om upplevelsen - Ferrari VS Lamborghini:

Körningen inleds med att du får beundra de båda italienska skönheterna och kolla in alla detaljer och prestanda. En erfaren förarinstruktör finns på plats för att besvara dina frågor och ser till att du behärskar supersportbilarna på ett bra sätt. Så snart du känner dig bekväm med den första bilen är det dags att ta plats i förarsätet. När du satt dig tillrätta i den fantastiska förarmiljön rullar du ut på ett oförglömligt äventyr.
 

Bilarna som används:

Ferrari 458 ITALIA - Som ersätter Ferrari F430. Den är försedd med en ny motor som är både större och kraftfullare än hos företrädaren.

Lamborghini Huracan LP 610-4 - Har en 5,2 liters V10 motor som är mycket kraftfull och har en grym respons och gör 0-100 km/h på 3.2 sekunder samt utvecklar hela 610 hästkrafter.

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
7 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ferrari VS Lamborghini
Raymond, 10 oktober 2018 14:16 Otroligt härlig känsla! Det var en otroligt härlig känsla att få maxa Tjuren och Hästen på flygrakan. En härlig upplevelse som jag starkt kan rekommendera. Personalen på plats var mycket tillmötesgående och trevliga!
Dela din upplevelse