Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Choklad och Vinprovning
Kampanj -20%

Choklad och Vinprovning Göteborg för två

(5st omdömen) Läs alla
862 kr 1.078 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före choklad och vinprovningen. Undvik parfym och dofter Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Jönköping, Karlstad, Växjö, Falun Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Upplev choklad och vin på ett nytt sätt och i bästa kombination. Välkommen till den lilla rödan stugan på Heden i Göteborg

Välkommen till oss i det röda lilla huset i stadsdelen Heden, cirka hundra meter från Gamla Ullevi. Här får du njuta av en lättsam och familjär atmosfär samtidigt som du får prova några av de godaste chokladerna i kombination med utsökta viner. 


✔ Njut av en choklad och vinprovning i trevlig och familjär bistromiljö 

✔ Vår certifierade och erfarne sommelier leder provningen

✔ Upplev nya smaker när du matchar rätt choklad med rätt vin

 


Om upplevelsen - Choklad och Vinprovning i Göteborg: 

Välkommen upp på övervåningen i den mysiga familjebistron. Här kommer en erfaren sommelier lära dig om kakaons historia och vilka viner som passar till vilken typ av kvalitetschoklad.

Du kommer även få veta mer om de olika vinerna och hur man harmoniserar dessa på ett smakfullt sätt. Du får prova fyra till sex olika viner och flertalet matchande choklader.

Upplev den härliga kombinationen av kakaons rika smak tillsammans med det smakfulla vinet och lär dig hur de tillverkas.

Bli inspirerad av alla nya smaker och kombinationer, får nya idéer och dela med dig av dina nya kunskaper till släkt och vänner. Vem vet, du kanske bjuder hem dina nära och kära på en egen choklad och vinprovning?


** Det kan förekomma säsongvariationer och olika provningsteman. Eventuella val av görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt!
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Choklad och Vinprovning
Nina T. Engagerad & kunnig sommelier! Var på vin och chokladprovning. Vår sommelier var väldigt engagerad och kunnig. Bra att han inte jäktade igenom provningen
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr