Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Champagneprovning

Champagneprovning Jönköping för två

(2st omdömen) Läs alla
1.198 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före champagneprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Jönköping, Gävle, Karlstad, Falun Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Lyxig champagneprovning på Slottsvillan i Jönköping


Vad kan du om champagne? Vad utmärker en bra champagne och vad är bäst till? Utmana smaklökarna med denna lyxiga champagneprovning på imponerande Hotell Slottsvillan i Jönköping. I provningen ingår ett glas mousserande vin, tre glas champagne och tillbehör.

 

  • Lär dig skillnaden på mousserande vin och champagne
  • Michaela Norrman guidar dig genom provningen
  • Passar alla, nybörjare som proffs
     

Om upplevelsen - Champagneprovning i Jönköping

Här får du uppleva en lyxig champagneprovning som lär dig skillnaden mellan Blanc de Blancs, Blanc de Noirs och Cuvée. Du kommer med hands-on-undervisning från vår skickliga sommelier lära dig att känna skillnad på champagne och vanligt mousserande vin. Vilka druvor ingår och hur de påverkar smak och doft på de olika sorterna. Vi kommer att prova olika sorter och stilar och jämföra skillnader och likheter mellan dem.

 

Lär dig skillnaden

  • Mellan mousserande och champagne
  • Mellan en mindre och en större producent
  • Mellan olika druvor
  • Mellan brut, extra sec, sec, demi sec och doux

 

Provningen kommer vara upplagd likt en en till två timmar lång lektion där vår sommelier, Michaela Norrman, berättar vad du behöver veta för att verkligen njuta av champagne. Din egen kunskap och erfarenhet av champagne spelar därför ingen roll, du kan vara allt ifrån nybörjare till storkonsument. Dessutom kommer du få en baskunskap i champagnens historia, vilken typ av glas du ska dricka ur för att maximera armomen och vad du bör leta efter när du själv ska välja ut en flaska. 

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
2 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Champagneprovning
Peo, 16 oktober 2017 22:45 Trevlig provning Var i Uppsala på Champagneprovning 13/10, trevlig provning med en kunnig och tillmötesgående Sommelier. Sedan är det alltid någon eller några som deltar för att (kanske) vill visa sig på styva linan, men det hanterade kvällens Sommelier utmärkt.
Dela din upplevelse