Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Bio och Middag för två

Bio och Middag för två

695 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Bokningen av både restaurangbesöket och biobesöket sker efter köpet enligt anvisningarna i värdebeviset. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Kalmar, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Åre, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Biobiljetterna gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige. För aktuella restauranger se restaurangguiden.se Varaktighet En film och middag för två personer

Gå på Bio och Restaurang med din favoritperson

En biofilm och ett restaurangbesök är en klassisk och helt oslagbar kombination för en riktigt bra kväll. Haffa tag i bästisen, syskonet, föräldern eller din partner och se fram emot en riktigt trevlig upplevelse tillsammans. Välj film från biografernas gedigna utbud av episka biofilmer och avrunda, eller starta upplevelsen med en trevlig lunch eller mysig middag tillsammans. 


  • Två personer får presentkort för att gå på bio och äta på restaurang
  • Ni kan välja bland alla filmer, alla dagar i veckan
  • Ät på en av 200 restauranger i samarbete med Restaurangguiden


Om Upplevelsen - Bio och Middag för två:

 

Bio och middag, en kombination som är lika klassisk som julafton och Kalle Anka vid det här laget. Film upplevs bäst på bio och det finns något för alla smaker. Oavsett om du älskar läskiga skräckfilmer, vill skratta dig till magont under en komedi eller motionera tårkanalerna till en riktigt romantiskt snyftrulle kan vi lova att du kommer bli nöjd. Ett presentkort på bio är en present som passar alla. Och i kombination med en utsökt måltid är succén ett faktum.

För mat är aldrig så god som när du sitter får den serverad till bordet på en trevlig restaurang. Vad vill ni äta? Tack vare presentkortet hos Restaurangguiden har ni över 200 restauranger med förstklassig service att välja på, så känn efter vad ni är sugna på just nu, medan vi dukar bordet.

Vi hjälper er självklart med bokningen av både bio och restaurangbesöket, att slippa det är en del i upplevelsen. I upplevelsen ingår ett presentkort på bio för två personer samt ett presentkort hos Restaurangguiden värt 450kr. Observera att när bokningen är genomförd skickar vi ut ett mail eller sms-bekräftelse. Er middag har ett värde av 450 kronor, men räkna med en riktigt prisvärd festmåltid för pengarna. Era biosnacks och läsk väljer ni och bekostar själva.
Frågan som kvarstår nu är vart ska ni äta och vilken film ska ni se? 

 

Är det säkert att gå på bio nu i och med pandemin?

Filmstaden har självklart vidtagit åtgärder för att göra ditt biobesök så säkert som möjligt. Antalet bokningsbara platser i varje salong har minskats för att möjliggöra med avstånd mellan varje sällskap. Utökad städning i lokalerna samt digital hantering av biljetterna för att minska smittspridningen. Tillsammans hjälps både besökare och personal åt för att ert biobesök ska bli så säkert som möjligt.

Hur är upplevelsen upplagd?

Bokning av restaurang och önskad biofilm sker efter köpet. Följ bara anvisningarna i presentkortet, smidigt och enkelt!

Presentkortet är giltigt på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige. 

För restaurangbesöket så får ni bland över 200 restauranger.

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bio och Middag för två
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 429 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.500 kr
Bio för två
Bio för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 289 kr
Glasblåsning
Glasblåsning för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 2.000 kr