Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Zombie Escape

Zombie Escape

(8st omdömen) Läs alla
Från 590 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Örebro, Stråssa Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 13 år Tillgänglighet Utvalda datum året om Varaktighet Cirka 1 till 1,5 timmar viktig information Film & foto förbjudet. Klä dig i oömma kläder som får bli smutsiga. Rekommenderas ej för mörkrädda eller extremt känsliga personer.

Överlev din Zombie Escape eller bli Zombie snacks!

Zombieapokalypsen är här och än så länge är du en av överlevarna. Förbered dig på den häftigaste zombie skräckupplevelsen i världen. Det krävs både mod och skicklighet för att överleva genom hela banan.
 

  • Zombie Escape i Världsklass
  • Precis som i TV-Spel och i filmerna​
  • 20 000 kvm industrilokaler fyllda med äventyr 
     


Om upplevelsen - Zombie Escape:

Du ska ta dig levande igenom en bana fylld av skådespelande zombies. Erfarna instruktörer ger dig en noggrann uppdragsbeskrivning och sen är det upp till dig att klara dig själv. 40 skådespelare och statister gör allt för att upplevelsen ska bli så skrämmande bra som möjligt. Ditt fokus ligger på att överleva och klara ditt uppdrag, vapen hittar du längs vägen. Lycka till!
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
8 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Zombie Escape
Nathalie, 22 januari 2018 19:50 Läskigare än spökhuset på grönan Fick detta som 30 års present och trodde att det skulle va lite halv läskigt, alltså lite läskigare än spökhuset på grönan. Ack så fel jag hade. Adrenalinet pumpade och man fick verkligen pusha sig själv för att våga ta sig igenom. Nu fyllde en nära vän till mig 30 år och gissa vad hon fick? Jupp biljetter till zombie escape, så jag hakar på och hoppas på revansch denna gång. Det enda ”negativa” jag tyckte var att zombien tog flera liv av oss samtidigt fast vi slagit HUR mycket som helst känns inte rättvist att man ska behöva slå 50 ggr var och sen ger de inte upp förrens de tagit flera band. De borde vara max ett band/ zombie iaf om man börjar slå innan de ens har närmat sig, under hela kampen med lagkamraten tar dennes band, fortfarande slår tills den slutligen når mig tar mitt band o lägger sig ner. Kändes lite fuskigt. Lite mindre rök på något ställe då det var jätte svårt att kunna se något alls.
Dela din upplevelse