Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Vindsurfing

Vindsurfing

899 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information I priset ingår utrustning och våtdräkt Orter Stockholm, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar

Ta chansen att lära dig vindsurfa men en nybörjarkurs i vindsurfing

Visst ser det roligt ut att vindsurfa. Är det något du har funderat på att testa? Varför vänta, ta chansen nu! Tillsammans med professionella instruktörer som har många års erfarenhet av sporten får du lära dig alla tekniker för att bemästra brädan och seglet.

 

  • Bemästra tekniken för vindsurfing tillsammans med proffsiga instruktörer
  • Njut av aktiv och omväxlande vindsurfing
  • Lär dig grundläggande seglingsteori, vindsurfingsteknik och säkerhet

     


Om upplevelsen - Vindsurfing:

Du kommer att få ta del av en teorilektion där instruktören går igenom grundläggande vindsurfingsteknik, seglingsteori samt ta del av viktig säkerhetsinformation. Det blir praktiska övningar i vattnet tillsammans med instruktören som ger dig feedback från sin egen bräda. Introduktionen till denna fantastiska sport kommer få dig att vilja lära dig och fortsätta utvecklas. Om det är din första gång på en vindsurfingbräda ser vi till att det blir skoj, utvecklande och säkert. Du kommer att se och känna dina framsteg under kursens gång när du får in tekniken och lär dig hur du ska handskas med både bräda och segel. 

Brädan som används är den patenterade Dynamic Windsurfing brädan som har olika storlekar och där seglet går att anpassa efter utövaren. Vi använder oss av utbildningssystemet DWES (Dynamic Windsurfing Education System) och har utbildat vindsurfing på alla nivåer. Varje kursnivå stimulerar dig i din utveckling med svårare tekniker i mer vind och vågor samt med en mindre brädform. Vi anpassar brädformen och segelstorleken efter rådande väder, surfställe samt utövare.
  

Hur lång tid tar det att lära sig vindsurfing?

Det är självklart högst individuellt, men att lära sig att stå på brädan och ta sig framåt brukar gå relativt snabbt för de flesta. 

Krävs det någon förkunskap och utrustning för upplevelsen?

Nej, det krävs varken förkunskap eller utrustning för att testa på upplevelsen. Arrangören har utrustning och våtdräkt som du får låna.


Hur går upplevelsen till?

Upplevelsen inleds med en teorilektion där ni får lära er grundläggande vindsurfingsteknik, seglingsteori samt ta del av viktig säkerhetsinformation. Efter teorin kommer ni göra en hel del  praktiska övningar i vattnet tillsammans med instruktören som ger dig feedback från sin egen bräda. 
Oavsett om du testat på vindsurfing tidigare eller om det är första gången kommer det bli en fantastisk upplevelse! 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vindsurfing
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (3) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr