Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Vildmarksbyn

Vildmarksbyn för två

3.990 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen kräver minst två deltagare för att bokas Orter Eden Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 1 natt

En övernattning i hjärtat av naturen i vildmarksbyn 

Längtar du efter att lämna storstaden för att njuta av lugnet bara naturen kan ge? Följ med till Vildmarksbyn i Eden för hissnande naturupplevelse för alla naturälskare.

  • Naturupplevelse i världsklass
  • Upplev med någon du tycker om
  • En upplevelse där tid inte existerar

Om Upplevelsen - Vildmarksbyn:

Vildmarksbyn i Eden är upplevelsen mitt i skogen där du får testa på att bo i vildmarken på riktigt. Tänd en brasa, hämta vatten i älven och plocka svamp i skogen - vildmarken väntar på att bli upptäckt av dig.

Upplev en resa till ett av Sveriges mest natursköna område, Eden. Äventyret börjar redan när du anländer till den vackra platsen där vår personal välkomnar er och guider er genom området. Hör historierna om hur de första kojorna kom till platsen och om hur eldsjälen Lennarth först hittade till platsen.

Ert boende för natten är handtimrade sovkojor utrustad med vedeldad kamin för att hålla er varm om natten. Här får du tillaga mat över öppen eld och hämta vatten i älven för att kunna tvätta dig. Njut av en avkopplande stund i bastun för att samla er efter dagens spännande utflykter och aktiviteter som området har att erbjuda. Lämna elektroniken hemma och upplev lugnet som bara naturen kan erbjuda. Kan du hör du elden spraka och forsen brusa intill dig? 

Vår jag ta med mig min hund?

Ja, även hundar är välkommen hos oss. Två av våra sovkojor som även djur vår vistas i. Tänk på att ta med en pläd för hunden att sova på då de inte får sova tillsammans med dig på sovmadrassen.

Vad finns det för aktiviteter att göra i närheten av Vildmarksbyn?

Det finns mängder av aktiviter att göra i närheten av Vildmarksbyn. Fiska i närliggande sjöar, cykla i Gröna Dalen eller besök älgparken som ligger 16 kilometer från boendet.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vildmarksbyn
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Takvandring
Takvandring (3) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Grottkrypning
Från 890 kr