Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Sup och Samlevnad | En Vandring på Södermalm

Sup och Samlevnad | En Vandring på Södermalm

Från 270 kr
st
Stockholm (Södermalm)
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi föreslår att du bär bekväma promenadskor. Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 90 minuter

Lär känna en annan sida av Södermalm på en sup och samlevnadsvandring i Stockholm


Välkommen på en stadsvandring som tar dig genom 1800-talets Södermalm. En tid då avrättningar på öppna gator och torg var standard, brännvinet flödade och levnadsvillkoren var avsevärt mycket sämre än idag.

 

  • Följ med på en resa genom 1800-talets Södermalm
  • Lär känna karaktärerna som levde här
  • Upptäck ett konstnärligt, något skitigt och väldigt intressant Söder

     

Om upplevelsen - Sup och samlevnadsvandring på Söder:


Följ med på en stadsvandring utöver det vanliga. Det här är en sup och samlevnadsvandring som tar dig till Södermalm på 1800-talet när stadsdelen var långt ifrån så gentrifierad som vi ser idag. Konstnärer och belönade författare har bott på Södermalm i flera sekel och speciellt området kring Mariaberget. Man kan ju undra vad som egentligen lockade dem till de höga höjderna på Söder. Det finns både sånger, böcker och visor som vittnar om att det är en plats för kalla, gamla träkåkar. Å ena sidan finns det praktfulla bakgårdar och vackra utsikter överallt, å andra sidan är gatorna fyllda av öltiggare och råttutrotare. Här bodde karaktärer av alla dess slag; professorn Oscar Montelius, mystiska Kalle Vänster, Anna Sofia Forsberg med sitt tragiska livsöde och skribenter som Ivar-Lo Johansson.

Under den här sup och samlevnads promenaden från Södermalmstorg till Skinnarviksberget tas du genom sekler av brottslighet, supande och levnadsöden. Lär känna människorna som gett namn till gator och parker. Ett tuffare Stockholm med yrken som sedan länge blivit förlegade. Vid vandringens slut har du fått lära känna ett annat Söder; ett konstnärligt, något skitigt och väldigt intressant.
 

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Sup och Samlevnad | En Vandring på Södermalm
Dela din upplevelse