Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Strömstad Spa

Strömstad Spa

Från 2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Strömstad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Strömstad Spa - Upplev en riktigt lyxig hotellövernattning på en västkustpärla

10 meter från havet ligger det lyxiga spahotellet Strömstad Spa & Resort. Här har ni nära till härlig västkustnatur med klippor och hav men också fina grönområden. Hotellet ligger några minuter från Strömstad centrum och har allt en svensk skärgårdsidyll kan erbjuda. Ett designhotell utöver det vanliga.

 

  • Närhet till hav och natur
  • Hotellet erbjuder både bilparkering och båtplats i anknytning till resorten
  • Spaavdelning på 2 000 kvm

     

 

Om upplevelsen - Strömstad Spa: 

En extraordinär hotellövernattning är precis vad som erbjuds på Strömstad Spa och Resort. Kommer du med bil eller båt finns det möjlighet att parkera intill hotellet.

Spa anläggningen Decléor Aroma Spa som ligger i hotellet är en spaanläggning olika alla andra. På 2000 kvm fördelat på två plan är ditt svåraste val vad du ska göra först. I närheten av resorten ligger även en golfbana och fina grönområden samt klippor intill havet. En riktig naturupplevelse där du får vara i en riktig västkustidyll.

I hotellets restaurang sitter du endast 10 meter från havet med en underbar utsikt över Strömstad och marinan utanför. Restaurangen vars namn är Maritimus renoverades 2014 och har en en elegant interiör. Här serveras en varierad á la carte- meny och det finns en stor välsmakande middagsbuffé till detta finns bland annat noggrant utvalda fina viner. 

Varje morgon serveras givetvis en riklig välsmakande hotellfrukost med ett stort ekologiskt utbud. På frukosten finns också bland annat nybakat bröd, pålägg, färsk frukt och grönt samt både varma och dryckesalternativ.

Med tanke på hotellets läge finns både natur och shopping i närområdet. Något annat som också finns i närheten är Strömstads museum där du lär dig om trakten från förr och nu. Vill man hellre besöka nutida konstutställningar rekommenderas galleriet Lokstallet. Strömstad är en gemytlig stad med mycket att upptäcka. Ta en promenad på kullerstensgatorna och njuut längst havet och kika på båtar i stadens välbesökta båthamn.

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpevillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Strömstad Spa
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr