Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Stenungsbaden

Stenungsbaden

Från 2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Stenungsbaden - Upplev en hotellövernattning med magisk havsutsikt i Bohuslän

Knappt en timme från Göteborg ligger Stenungsbaden Yacht Club ett spahotell som erbjuder det bästa från västkusten med bara några steg ner till det salta vattnet i Hakefjorden och närhet till pulshöjande aktiviteter både i vattnet och på land. På Stenungsbaden hittar ni även ett avkopplande spa med influenser från den amerikanska östkusten i en skön kombination av det bästa från vår västkust.
 

  • Knappt en timme från Göteborg
  • Mycket aktiviteter i närområdet och på hotellet 
  • Restaurang som erbjuder lokala faciliteter

     

 

Om upplevelsen - Hotell Stenungsbaden:

Välkommen till havsnära Stenungsbaden Yacht Club hotellet ligger på en avskild plats med magisk skärgårdsnatur runt omkring. På din vistelse här finns det stort utbud av aktiviteter såsom att hyra vattenskoter, spela tennis, beachvolleyboll, segling och båtturer är några av aktiviteterna som erbjuds på sommaren. På vintern kan man bland annat prova isskulptering och fyrhjulingskörning. Ett välutrustat gym finns att tillgå och hotellet erbjuder dessutom en egen hinderbana. Vill man hellre njuta och koppla av så finns en härlig spaavdelning där du också kan boka in dig på någon skön behandling.

När det kommer till mat så finns är det en läcker frukostbuffe med mycket ekologiska och sunda alternativ som erbjuds. Middag avnjuts i restaurangen Captains Table som är en en sportig och elegant restaurang där ni har utsikt över Hakefjorden. Ni kan välja mellan a’la carte meny eller en välkomponerad 3-rättersmeny. 
Kommer ni med bil så finns det gratis parkering i anslutning till hotellet, Välkommen!


Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.


Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpevillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Stenungsbaden
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr