Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Bowling

Bowling

Från 360 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Bowlingskor finns att låna eller hyra på plats Orter Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1 timme

Avsluta veckan med bowling tillsammans med de du tycker om

Alla har vi någon gång bowlat, antingen på ett födelsedagskalas när vi var små, för att bara umgås med polarna eller som start på en kick off alternativt konferens. Det är alltid lika roligt och passar utmärkt för teambuilding. Välkommen!

 

  • Spela bowling tillsammans med grabbarna, tjejerna eller familjen
  • Försök att uppnå en ”perfekt serie” vilket innebär strike varje gång
  • En av de allra bästa aktiviteterna som finns för att det passar alla

     


Om upplevelsen - Bowling:

Vill dy hitta på något kul med vännerna, familjen eller med dina kollegor? Då skulle vi rekommendera att du bokar in dig för en fantastisk bowlingrunda. Vi anser att bowling är en av de absolut bästa aktiviteterna som finns. För här kan alla vara med oavsett ålder och talang. Här kan man umgås och tävla på relativt lika villkor. Det är otroligt roligt också.
 

Som alla vet så ska man få ner så många käglor man kan på ett eller två kast. Får man ner alla på första försöket kallas det för strike och om man får ner några på första och resterande på andra kallas detta för spärr. Beroende på hur många käglor du får ner kommande gång får du extra poäng för att du lyckades få strike eller spärr. Skulle du mot alla odds lyckas slå strikear genom hela serien får du vad som kallas en ”perfekt serie” och får 300 poäng. Den första personen som lyckades göra en ”perfekt serie” i Sverige var Albert Nummelin och det skedde i mars 1928FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bowling
Dela din upplevelse