Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Måla och Skåla

Sip & Paint Norrköping för två

990 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före upplevelsen. Undvik för fina kläder. Orter Stockholm, Norrköping Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Låt kreativiteten flöda under en Sip and Paint-kväll i Norrköping

Ett kvarter från Norrköpings Konstmuseum hittar du den trevliga, ateljén på Trozelligatan. Här får du uppleva Sip and Paint; en otroligt rolig, kreativ och inspirerande upplevelse som passar lika bra för dig som aldrig hållit i en pensel som för dig som älskar att måla och teckna.
 

  • Utvecklas och inspireras när kreativiteten flödar
  • Gå hem med ditt alldeles egna mästerverk
  • Valfri dryck i glaset och pensel i handen - Dags att måla!

 

 


Om upplevelsen - Sip and Paint i Norrköping:

Välkommen till den trevliga ateljén med galleri på Trozelligatan i Norrköping för att uppleva en underbart kreativ stund tillsammans med likasinnade. Du blir välkomnad till ateljén av den underbara, kreativa och lite galna konstnären Suzanne. Hon kommer att leda kvällen och ge dig bra tips och trix för att ge din tavla liv. Under en ”sip and paint”-kväll kan du slappna av och måla vad som än kommer till dig eller återskapa ett motiv som kvällens konstnär valt ut.

Ta med dig din favoritdryck och sätt dig framför staffliet! Det kommer finnas tillgång till snacks för den som är sugen. Allt som oftast bjuds det på en riktigt fin och god ostbricka.

Hitta konstnären inom dig och skapa ditt alldeles egna mästerverk. Låt dig inspireras av färg och form omkring dig och upplev den fantastiska känslan när du drar ditt första penseldrag. Känslan när du ser hur ditt mästerverk tar form mer och mer efter varje penseldrag. Det viktiga är inte hur snyggt det blir utan att du har roligt och känner dig inspirerad.

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Måla och Skåla
Dela din upplevelse