Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Shuffleboard

Shuffleboard

Från 200 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Priset gäller för en timme och ni kan vara 2 eller flera Orter Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 1 timme

Upplev spänningen och lyckan med shuffleboard

Här har vi ett lättspelat och roligt brädspel som påminner otroligt mycket om curling. Det är ett perfekt sätt att umgås med familj, vänner eller kollegor och det tar fram tävlingsmänniskan inom dig. Kasta stenarna och försök att komma först till 15 poäng!

  • Rolig och spännande att kasta stenen för att komma så nära kanten som möjligt
  • Spela varannan sten och försök att blockera eller stöta bort motståndarens sten
  • Det laget som först uppnår 15 poäng vinner matchen

 

Om upplevelsen - Shuffleboard:

De som har spelat shuffleboard förut vet hur kul och spännande det är att kasta fram stenarna för att försöka blockera motståndaren och hamna så nära kanten som möjligt för att få så mycket poäng som möjligt. Så ta med dig vänner, familj eller kollegor och utmana dem i ett spel shuffleboard.

Välj att spela en mot en eller i lag med max fyra spelare. Varje lag får fyra stenar var. Ni spelar varannan sten och den eller de stenar av samma färg som ligger närmast den bortre kanten av bordet får poäng utifrån olika poängzoner. När du kastar din sten kan du försöka blockera eller slå bort motståndarens sten för att du ska vinna poängen. Men håll dig på bordet! Om din sten skulle åka över kanten är stenen död.

Spelet går alltså ut på att stöta sin sten så att den hamnar inom poängområdet. Den som är närmast kanten utan att åka över får mest poäng. Hamnar stenen utanför är den död och räknas inte. Den som kommer först till 15 poäng vinner.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Shuffleboard
Dela din upplevelse