Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Sånglektion

Sånglektion

(2st omdömen) Läs alla
Från 695 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet cirka 50 minuter viktig information Passar även för nybörjare

Drömmer du om att bli artist eller vill utveckla din röst?

Sjunger du ofta i duschen och har bestämt dig för att ta ditt sångkarriär till nästa nivå? I den här upplevelsen får du möjligheten att förstärka och förbättra din sång- och röstkapacitet, eller bara drömma dig bort och känna dig som en artist för en stund. Vårt mål är att vägleda dig och hjälpa dig med detaljer som stärker och utvecklar både din röst och dig själv som person.

 

  • Individuell coachning och fullt fokus på dig från din sångpedagog 
  • Passar för både nybörjare och personer med mer erfarenhet
  • Upplev en härlig känsla när du utvecklas med din röst


 


Om upplevelsen - Sånglektion:

Vi erbjuder dig en möjlighet att välja en inriktning som passar just dig. Du kan välja populärmusikaliska genrer, som pop, rock, musikal, visa, jazz och soul. Sånglektionen anpassas efter dig. Det spelar absolut ingen roll om du är nybörjare, har sjungit ett tag, är en erfaren sångare, eller kanske till och med artist. Om du ska göra audition, t ex söka till Idol, så hjälper vi dig att känna dig tryggare med din röst så att du lyckas bättre. Välkommen till en sånglektion som utgår helt från dig och din målsättning! Kom som du är och se vart det tar dig, så utlovar vi dig en mycket rolig upplevelse.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
2 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Sånglektion
Helene, 11 februari 2017 16:13 Fantastisk kick-off! Vi hade en fantastisk Kick off. De hade precis förstått vad jag var ute efter och levererade över förväntan. Vi har aldrig haft en så uppskattad kick off och nu vill alla börja sjunga:-)
Dela din upplevelse