Sånglektion

Sånglektion

(2 st omdömen) Läs alla
st
695,00 kr
 • Unik presentbox att ge bort
 • leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • Snabb sista minuten present
 • leverans inom 5 min via E-Post
 • Mycket bra priser
 • lägsta prisgaranti
 • 45 dagars öppet köp
 • 3 års giltighetstid 
Orter:
Göteborg
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person
Åldersgräns
För alla åldrar
Tillgänglighet
Året om
Varaktighet
cirka 50 minuter
Viktig information
Passar även för nybörjare
Upplevelsepresenter

Om du vill, kan du få värdebeviset för upplevelsen levererad i en presentbox inom 1-2 arbetsdagar. Är det bråttom så mailar vi värdebevis direkt till dig och du har det inom 5 minuter. Val av leveranssätt och att skriva en personlig hälsning på värdebeviset fixar du enkelt i kassan innan köpet.

Är du orolig över att mottagaren inte kommer bli helt nöjd med din present? Ta det lugnt - Det går att lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i tre år.

Bokning av tid för upplevelsen sker efter köpet, följ informationen i värdebeviset. Enkelt. Och inte nog med det, ni har även tre år på er att utföra upplevelsen. Marknadens klart bästa villkor. 

Svårt att välja upplevelse? Köp ett presentkort!

Drömmer du om att bli artist eller vill utveckla din röst?

Sjunger du ofta i duschen och har bestämt dig för att ta ditt sångkarriär till nästa nivå? I den här upplevelsen får du möjligheten att förstärka och förbättra din sång- och röstkapacitet, eller bara drömma dig bort och känn dig som en artist för en stund. Vårt mål är att vägleda dig och hjälpa dig med detaljer som stärker och utvecklar både din röst och dig själv som person.
 

 • Individuell coachning och fullt fokus på dig från din sångpedagog 
 • Passar för både nybörjare och personer med mer erfarenhet
 • Upplev en härlig känsla när du utvecklas med din röst

 

Om upplevelsen - Sånglektion:

Vi erbjuder dig en möjlighet att välja en inriktning som passar just dig. Du kan välja populärmusikaliska genrer, som pop, rock, musikal, visa, jazz och soul. Sånglektionen anpassas efter dig. Det spelar absolut ingen roll om du är nybörjare, har sjungit ett tag, är en erfaren sångare, eller kanske till och med artist. Om du ska göra audition, t ex söka till Idol, så hjälper vi dig att känna dig tryggare med din röst så att du lyckas bättre. Välkommen till en sånglektion som utgår helt från dig och din målsättning! Kom som du är och se vart det tar dig, så utlovar vi dig en mycket rolig upplevelse.
 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:

2 omdömen Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Helene, 11 februari 2017 16:13

Fantastisk kick-off!

Vi hade en fantastisk Kick off. De hade precis förstått vad jag var ute efter och levererade över förväntan. Vi har aldrig haft en så uppskattad kick off och nu vill alla börja sjunga:-)

Hanna, 15 november 2015 19:55

Obeskrivligt bra!

Helt fantastiskt och obeskrivligt bra! Rekommenderas varmt!
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev