Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Puss och Snuskvandring i Gamla Stan

Puss och Snuskvandring i Gamla Stan

Från 270 kr
st
Stockholm (Gamla Stan)
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi föreslår att du bär bekväma promenadskor. Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 90 minuter

Upplev ett annat Stockholm med puss- och snuskvandring i Gamla Stan

Välkommen på en stadsvandring genom fina Gamla Stan. Det här är dock ingen vanlig stadsvandring, här kommer du få lära dig en annan historia som handlar om alla intressanta personer som bodde och jobbade här förr. Allt ifrån hallickar till prostitutionspoliser. 

  • Få en inblick i livet i Gamla Stan för länge sedan
  • Lär dig om personerna som levde och arbetade här
  • Se Stockholms historia med nya ögon


 

Om upplevelsen –  Puss- och snuskvandring i Stockholm:


På denna puss- och snuskvandring tar vi dig tillbaka i tiden till ett gammalt Stockholm när kullerstensgatorna i Gamla Stan var täckta av något annat än turister. Fulla banbördshus och sjukstugor kantade gatorna i en tid långt före modern sanitet och sjukvård. Pest, kolera och andra farliga sjukdomar härjade i staden mellan broarna. Kvinnor försvann in i de tysta, mystiska gränderna, ofta efterföljda av män med hög rang och välfylld pengabörs.

Du får ta del av tiden då människor uthärdade ett liv i motgång, men också roade sig med vänner, åt, drack och dansade på stadens många krogar. Lär känna människorna som arbetade och levde i Gamla Stan, några med yrken som idag känns väldigt avlägsna, till exempel jobbade de som paltar, hallickar och prostitutionspoliser.

Vi avslutar puss och snuskvandringen på den vackra obebodda ön Riddarholmen som ligger mitt i stan. Vi garanterar att du kommer se Stockholms historia med nya ögon efter den här intressanta och lärorika stadsvandringen. 
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Puss och Snuskvandring i Gamla Stan
Dela din upplevelse