Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Pingis

Pingis

Från 200 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Priset gäller för en timme och ni kan vara 2 eller flera Orter Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 1 timme

Pingis - Utmana dina vänner i en rolig och spännande match pingis

Visste du att pingis uppfanns under 1800-talet i Indien och spreds sedan vidare till Storbritannien? Det spelades av den engelska adeln och hette från början rumtennis. Namnet ping pong kom från de ljud som uppkom från bollen när man träffade den med racket och när den studsade på bordet.

  • Spela singel, dubbel eller rundpingis för att det är roligt
  • Smasha ut dina motståndare med riktigt hårda bollar
  • Den som är bäst av fem set vinner matchen

 

Om upplevelsen - Pingis:

Pingis är en racketsport som oftast spelas inomhus med antingen två eller fyra spelare. Spelarna slår en ihålig plastboll över ett nät som är uppsatt tvärs över en bordsskiva. Om man spelar två kallas det för singel och spelar man fyra kallas det dubbel. Sedan finns det mixeddubbel om det är blandat män och kvinnor i lagen. En match spelas i fem set och vinnaren är den spelaren som vinner flest set. Ett set vinns av den spelare som först når elva poäng. Ett set måste vinnas med två poängs marginal. Efter varje set byter spelarna sida och i avgörande set är det sidbyte när första spelaren når fem poäng.

Det var kort om regler, vill man inte spela med regler går det såklart också bra. Vi är här för att ha roligt tillsammans och för att lira lite pingis. Det behöver inte vara blodigt allvar. Men precision och kraft är två saker som kännetecknar den populära sporten. Ta med dig polarna och smasha ut dem!FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Pingis
Dela din upplevelse