Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Paddla Forskajak

Paddla kajak

1.395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Alla turer startas med en kort kajakkurs i grunderna. Orter Blekinge, Umeå, Åre Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet April - Oktober Varaktighet 2-3 timmar beroende på vattenläge.

Upplev spänningen med att paddla forskajak

Att paddla i en fors är både häftigt, roligt och ger bra motion. Du får paddla i riktigt bra forsar och uppleva en riktigt bra upplevelse. Du kommer få lära dig alla viktiga paddeltekniker innan det är dags att paddla nerför forsen. Det är en upplevelse du sent kommer glömma!

 

  • Kunnig instruktör lär dig alla paddlingstekniker innan avfärd
  • Låna specialutrustning och våtdräkt 
  • En häftig, spännande och äventyrlig upplevelse
     

 


​Om upplevelsen - forskajak:

Välkommen till en upplevelse kommer ta med dig på ett riktigt häftigt äventyr. Det hela börjar med att du får lära dig alla grunder till forspaddling. Hur man paddlar på plattvatten, tar sig in och ur bakvatten, olika räddningsövningar och mycket mer. När du har fått öva på detta en stund tar vi paus för lunch som vi bjuder på och den äter vi på plats. När lunchen avslutats är det dags att ge sig ut på riktigt! Nu kommer du få paddla en sträcka på ungefär 5 km, sträckan innehåller flera av de moment som du övade på tidigare. 

Upplevelsen passar lika bra för nybörjaren som för den vane kajaksräven. Inte ens regniga dagar kan stoppa upplevelsen eftersom vi befinner oss i och runt vatten hela tiden. Det är en fantastisk upplevelse och du får chans att utmana ditt mod på ett spännande sätt. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Paddla kajak
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (3) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr