Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Ost och Vinprovning Stockholm för två
Kampanj
-25%

Ost och Vinprovning i Stockholm för två

(17st omdömen) Läs alla
974 kr 1.298 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun, Borlänge Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 18 år Tillgänglighet Januari - November Varaktighet Cirka 90 minuter Viktig information Drick inte alkohol före ost och vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter.

Njut av en smakfull kväll med Ost och Vinprovning i Stockholm 

Välkommen in i ostens och vinets gemensamma värld. Här kommer du få lära dig om ostens historia och hur olika ostar harmoniserar med olika viner. Det är en perfekt upplevelse för dig som älskar ost och vin samt vill bli proffs på att matcha dessa.

  • Lär dig att matcha ost och vin på ett magiskt sätt
  • Känn hur kombinationen av ost och vin komplimenterar varandra
  • Trevlig och kunnig sommelier leder kvällen

     


Om upplevelsen - Ost och Vinprovning i Stockholm:

 Enligt fransmännen är det osten som får vinet att sjunga och kan man tänka sig, de har helt rätt. Tänk att det finns otroligt många olika ostar i olika stil och karaktär och lika så när det kommer till vin.

Välkommen till lokalen i Stockholm på en underbart smakrik ost och vinprovning. I vår gemytliga miljö och tillsammans med vår trevlig sommelier får ni en intressant och lärorik kväll med goda ost och vin kombinationer.

Du kommer få lära dig om hur konsten att ysta kom till Sverige och kunskapen om det har utvecklats fram till våra dagar. Du kommer också få lära dig om olika ostsorter och vad som karaktäriserar dessa.

Provningen kommer bestå av fyra olika ost och vinkombinationer. Känn hur smakerna harmoniserar på ett underbart sätt och lär dig känna vinets fyra grundsmaker. Det blir en underbar kväll tillsammans.


** Det kan förekomma säsongvariationer och olika provningsteman. Eventuella val av görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 
 Är lokalen som ost- och vinprovningen är i handikappanpassad?

Du behöver ta dig över ett trappsteg för att komma in till lokalen. Vi hjälper dig på plats om du behöver hjälp att ta dig över trappsteget för att du ska få en fantastisk kväll i Stockholm. 

Vilken typ av lokal kommer ost och vinprovningen att äga rum i?

Ost och vinprovningen äger rum i vår gemytliga lokal i centrala Stockholm. Det är en avkopplande och intim miljö som skapar en perfekt atmosfär för en ost- och vinprovning.

Vad gör ost och vin kombinationen så speciell?

Du kommer att lära dig om ostens historia, hur olika ostar tillverkas och vad som karaktäriserar olika ostsorter. Du kommer också att få lära dig om vinets grundsmaker och hur man kan matcha dessa med olika ostar för att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga.  

Vad kommer jag att lära mig under ost och vinprovningen i Stockholm?

Du kommer att lära dig om ostens historia, hur olika ostar tillverkas och vad som karaktäriserar olika ostsorter. Du kommer också att få lära dig om vinets grundsmaker och hur man kan matcha dessa med olika ostar för att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga.
Omdömen av den här upplevelsen:
17 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ost och Vinprovning
Monica Kunnig sommelier och roligt att lära sig! Kunnig sommelier, roligt att lära sig vinhistoria med provsmakningar av vin o ost👍🍷i Gävle
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning för två
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 1.340 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning för två
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 769 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker för två
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 1.499 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and paint för två
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 1.049 kr 699 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring för två
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 2.699 kr 1.799 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Romprovning
Romprovning för två
(7) +8
Romprovningen som ger dig det utmärkta tillfället att uppleva den mångfald av smaker aromerna tillför.
Från 899 kr 599 kr
Läs mer