Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Makrillfiske

Makrillfiske

Från 585 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Ta med kläder som passar vädret. Fiskeutrustning ingår. Orter Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - Augusti Varaktighet ca 3 timmar

Upplev ett spännande makrillfiske i Sveriges fantastiska vatten

Här få du chansen att uppleva Sveriges fiskrika vatten för att fiska makrill och njuta av den magnifika utsikten. Tillsammans med erfarna skeppare som guidar dig mellan kobbar och skär och tar med dig till de främsta fiskeplatserna kommer detta blir en fantastiskt upplevelse för både unga som gamla. 

  • Fiske för alla, utrustningen som behövs ingår
  • Fiska på de främsta fiskeplatserna och bli guidad av erfarna fiskare
  • Njut av utsikten från båten på vägen ut till de bästa fiskeplatserna

 

Om upplevelsen - Makrillfiske:

Följ med erfarna fiskare och skeppare ut på Sveriges vatten för att fiska makrill. När ni kommer till platsen möts ni av personalen/skepparna som kommer vara med er under hela ert fiske äventyr. Ni går igenom lite information om hur ni kommer att gå tillväga för bästa möjliga fisketur. Ni får utdelat varma flytoveraller (oljeställ), handskar och fiskeutrustning som ingår.

Under båtturen lär du dig mer om makrillen och får lyssna på intressanta berättelser från skepparna. Du kommer att få fiska på de främsta fiskeplatserna och det tar inte lång tid innan du får napp. Känslan som uppstår när det börjar rycka i spöt är obeskrivlig! Har vi hamnat mitt i ett makrillstim kommer du få upp ett gäng med makrillar samtidigt.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Makrillfiske
Dela din upplevelse