Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Kryssning

Kryssning

Från 840 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Priset gäller för en bil. Dvs för upp till fem personer. Orter Trelleborg Antal deltagare Upplevelsen är för upp till fem personer. Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om måndag - torsdag Varaktighet Cirka 8 timmar

Kryssa med dina nära och kära

Vill ni på resa i Europa med familjen eller med vännerna? Ta med bilen på resan och njut medan ni bekvämt tar er över vattnet för att fortsätta vidare ut på kontinenten. I biljetten ingår en bil med max 5 passagerare samt fika ombord.
 

  • Njut och roa er ombord medan ni transporteras över vattnet
  • Res med familj eller vänner
  • Besök och upptäck ett nytt land

     

 

Om upplevelsen - kryssning:

Luta er tillbaks och njut på en bekväm resa över vattnet. Ta med dig familj eller vänner och bilen. Ni kan på de moderna kryssningsfärjor vi erbjuder shoppa, vila, äta gott, spela på spelautomater eller kanske kolla en match mellan era favoritlag. För de minsta finns det barnbio eller lekavdelning med pyssel och annat som passar de yngsta resenärerna.

Oavsett om ni ska på en dagstur eller vidare ut i världen med familj och vänner så är kryssning ett enkelt, smidigt och trevligt resesätt. Kryssningsfärja är smidigt på så sätt att ni kan ta med ert eget fordon och slipper hyra det när ni kommer fram om ni ska vidare efter båtturen. Under resans gång kan ni ombord röra er fritt mellan de olika aktiviteterna och även passa på att vila er i form inför fortsatt resa.

Ni kanske redan har varit ute och rest och väljer att ta en kryssningsfärja hem, givetvis funkar det lika bra oavsett om ni är påväg till eller från Sverige. FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kryssning
Dela din upplevelse