Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans   Läs mer
Kanot på Klarälven med Övernattning

Kanot på Klarälven med Övernattning

1.530 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Sträckan är totalt ca 50km Orter Klarälvens Camping Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Enligt säsong Varaktighet 3 dygn

Paddla kanot längs Klarälven under tre dygn

Vill du uppleva Klarälven i kanot under fyra dagar? Det här är en upplevelse och idealisk kanottur för hela familjen. Ni paddlar på egen hand och får uppleva Klarälven på bästa sätt. Njut av det vackra Värmländska landskapet och vattnet strömmar lugnt. Det finns campingplatser med stugor på lagom avstånd längs älven där ni kan boka boende.

  • Upplev fantastisk natur och kanotpaddling längs Klarälven
  • Upplev Värmlands livsnerv på nära håll och känn suget i Klarälven 
  • Välj att bo i tält eller i stuga längs vägen 

 

Om upplevelsen - Kanot på Klarälven tre dygn:

I upplevelsen ingår grundutrustningen som innehåller kanot, paddel, flytväst, spade, sopsäck, packtunna, topografisk karta, vattenduk. Information om turen, allemansrätten och paddelteknik samt lokal transport. Kanoten kan lastas med maximalt 400 kilo inklusive paddlare.

Dag ett: Vi samlas i Gunnerud där du får anmäla dig i receptionen. Där får du tillgång till den utrustning du hyrt efter incheckning. Om du vill kan du köpa till fiskekort för att kunna fiska under turen. Sedan packar vi in utrustningen i en buss som tar dig till startplatsen. Där har vi genomgång av paddelteknik och säkerhet. Tänk på att du kan packa om din utrustning i den vattentäta packtunnan som ingår i grundutrustningen. Vi stannar vid Klarälvens Camping där tredygnsturen startar. Vi hjälper er att lasta ur utrustningen och ni får tillgång till era kanoter. Du hinner paddla ett litet stycke och finna en plats för övernattning. Tänk på att lämna naturen så ostörd som möjligt, och håll dig till allemansrätten. Vill du bo i stuga kan du antingen stanna kvar på Klarälvens Camping eller paddla de tio kilometrarna och bo första natten på Björkebo Camping.

Dag två till fyra: Du får själv lägga upp dagsetapperna när du är ute på Klarälven. Du kommer att få tillgång till en utförlig färdbeskrivning som du ska läsa för att se om det finns något att utforska på den strecka du paddlar. Du kan passa på att njuta av det enkla livet. Tänk på att ta pauser, gå i land och rör på benen med jämna mellanrum. Om du hellre bor i stuga än tält passar det bra att bo på Alevi Camping andra natten och Byns Camping i Ekshärad under sista natten. 

Dag fyra: Det här är sista dagen på paddlingen och du avslutar paddlingen i Björkebo. Där får du lämna tillbaka den utrustningen som du hyrt på avsedd plats. Det är viktigt att utrustningen är hel och ren vid återlämnandet samt berätta för oss att du är tillbaka. 

Vi hoppas att du fått en fantastisk upplevelse med många glada, roliga minnen. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kanot på Klarälven med Övernattning
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Westernridning
Westernridning Gotland
Från 1.150 kr
Timmerflotte på Klarälven
Timmerflotte på Klarälven Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.790 kr
Bäversafari
Bäversafari Färna
Från 1.445 kr
Häst och Vagn
Häst och Vagn Västerås
Från 1.500 kr
Ridtur för två
Ridtur för två Västerås
Från 450 kr
Vargsafari i två dagar
Från 3.250 kr