Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Kanot på Klarälven med Övernattning
Kampanj
-20%

Kanot på Klarälven med Övernattning

1.224 kr 1.530 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Sträckan är totalt ca 50km Orter Klarälvens Camping Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Enligt säsong Varaktighet 3 dygn

Paddla kanot längs Klarälven under tre dygn

Vill du uppleva Klarälven i kanot under fyra dagar? Det här är en upplevelse och idealisk kanottur för hela familjen. Ni paddlar på egen hand och får uppleva Klarälven på bästa sätt. Njut av det vackra Värmländska landskapet och vattnet strömmar lugnt. Det finns campingplatser med stugor på lagom avstånd längs älven där ni kan boka boende.

  • Upplev fantastisk natur och kanotpaddling längs Klarälven
  • Upplev Värmlands livsnerv på nära håll och känn suget i Klarälven 
  • Välj att bo i tält eller i stuga längs vägen 

 

Om upplevelsen - Kanot på Klarälven tre dygn:

I upplevelsen ingår grundutrustningen som innehåller kanot, paddel, flytväst, spade, sopsäck, packtunna, topografisk karta, vattenduk. Information om turen, allemansrätten och paddelteknik samt lokal transport. Kanoten kan lastas med maximalt 400 kilo inklusive paddlare.

Dag ett: Vi samlas i Gunnerud där du får anmäla dig i receptionen. Där får du tillgång till den utrustning du hyrt efter incheckning. Om du vill kan du köpa till fiskekort för att kunna fiska under turen. Sedan packar vi in utrustningen i en buss som tar dig till startplatsen. Där har vi genomgång av paddelteknik och säkerhet. Tänk på att du kan packa om din utrustning i den vattentäta packtunnan som ingår i grundutrustningen. Vi stannar vid Klarälvens Camping där tredygnsturen startar. Vi hjälper er att lasta ur utrustningen och ni får tillgång till era kanoter. Du hinner paddla ett litet stycke och finna en plats för övernattning. Tänk på att lämna naturen så ostörd som möjligt, och håll dig till allemansrätten. Vill du bo i stuga kan du antingen stanna kvar på Klarälvens Camping eller paddla de tio kilometrarna och bo första natten på Björkebo Camping.

Dag två till fyra: Du får själv lägga upp dagsetapperna när du är ute på Klarälven. Du kommer att få tillgång till en utförlig färdbeskrivning som du ska läsa för att se om det finns något att utforska på den strecka du paddlar. Du kan passa på att njuta av det enkla livet. Tänk på att ta pauser, gå i land och rör på benen med jämna mellanrum. Om du hellre bor i stuga än tält passar det bra att bo på Alevi Camping andra natten och Byns Camping i Ekshärad under sista natten. 

Dag fyra: Det här är sista dagen på paddlingen och du avslutar paddlingen i Björkebo. Där får du lämna tillbaka den utrustningen som du hyrt på avsedd plats. Det är viktigt att utrustningen är hel och ren vid återlämnandet samt berätta för oss att du är tillbaka. 

Vi hoppas att du fått en fantastisk upplevelse med många glada, roliga minnen.Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kanot på Klarälven med Övernattning
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(1) +23
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.996 kr 2.495 kr
Läs mer
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm
(16) +3
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.875 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Room Escape
Room Escape
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 224 kr 280 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 264 kr 330 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Westernridning
Westernridning
+1
Det är något speciellt med westernridning. Upplev stilens historia och sättet ryttare verkligen kommer i kontakt med sina hästar.
Från 920 kr 1.150 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 279 kr 349 kr
Läs mer