Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Hotellfrukost för två

Hotellfrukost

395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Leksand, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Torekov, Trosa, Tällberg, Brastad, Lagan Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En frukost

Ät en Härlig Hotellfrukost med någon du tycker om

Alla vet vad som är det bästa med att bo på hotell. Frukosten! Det är nästan så att man studsar till lite av glädje när man står framför frukostbuffén och spanar in vilka av alla dessa läckerheter som man ska lägga på sin tallrik. Det är inte alla dagar i veckan som man serveras så många goda frukostalternativ att välja på. Men du behöver egentligen inte välja och välja bort. Du kan ju välja allt! 
 

  • Ät frukost när den är som allra bäst - som hotellfrukost!
  • Frukosten serveras förstås för två, så bjud med din favoritperson
  • Gör dig en riktig upplevelse och kombinera frukosten med en av våra populära övernattningar

     

Om Upplevelsen - Hotellfrukost

Finns det ett bättre mål mat om dagen än just frukost? Och visst är det härligt när du kan ta dig all tid i världen till att äta den, istället för att sätta i dig den med det tempo som en vardagsmorgon vanligtvis kräver? Välj vem som får bli ditt lyckliga sällskap, och bestäm dig för vilket lyxhotell, herrgård eller slott där du vill äta din frukostbuffé. Utbudet varierar förstås mellan de olika hotellen, men du behöver knappast göra någon research. Vi har kontrollerat och sett till att alla våra noga utvalda och handplockade hotell, serverar fantastiska frukostbufféer. Du kan besöka ett av de listade hotellen på morgonen enbart för den goda frukostens skull, eller så kan du kombinera ditt frukosterbjudande med en av våra populära övernattningsupplevelser där du väljer mellan att sova ut på ett lyxhotell, i en herrgård, eller i ett riktigt slott!

Värdebeviset är laddat med 395 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellfrukost. Kostar din frukost mer än 395 kr så lägger du till resterande på plats på hotellet. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.  

Vart kan jag boka in hotellfrukosten?

Vi har ett samarbete med flera hotell runt om i Sverige, hela listan med hotell som ingår i upplevelsen hittar du här ovanför.

Kan jag boka in min upplevelse när som helst?

Absolut, upplevelsen går att boka året runt. Observera att eventuella avvikelser kan förekomma hos vissa hotell.

Hur går upplevelsen till?

Ditt värdebevis är laddat med 395 kr och fungerar som hel- eller delbetalning för hotellfrukosten. Skulle frukosten vara dyrare än 395 kr lägger du till resterande på plats. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpevillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt. När allt är bokat och klart är det bara för dig att njuta av en fantastisk frukost! 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hotellfrukost
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 289 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta, Uppsala
Från 1.200 kr